Termékleírás

Keres egy tökéletes alvófunkciós sarokkanapé-t, amely modern nappalijába illik? Ismerje meg a Zelubia termékünket.

A Zelubia sarokkanapé a letisztult, modern design és a kényelem tökéletes kombinációja. Elegáns ezüst lábai és választható kárpitozása miatt könnyedén illeszkedik bármilyen belső térbe.

A kanapé 270 cm széles, 80 cm magas és 205 cm mély, így elegendő helyet kínál a kényelmes pihenésre. A fa és forgácslap váz erős és tartós. A hullámrugós ülőhely, a filc és a bolyhos nem szőtt szövet pedig extra kényelmet biztosít. A poliuretán habszivacs T28/35 ülés és a T23 hátoldal pedig a kényelmes pihenést szolgálja.

A Zelubia sarokkanapé ideális választás minden modern stílusú otthonba. Jól illik a letisztult, minimalista belső terekhez, de egy rusztikusabb, ipari stílusú nappaliban is megállja a helyét.

A termék jellemzői:

  • Alvófunkció A Delfin kinyitható rendszernek köszönhetően a kanapé könnyedén átalakítható kényelmes fekhellyé.
  • Ágyneműtartó Az ágyban található rekesz extra tárolóhelyet biztosít az ágyneműnek.
  • Állítható fejtámlák Az állítható fejtámlák lehetővé teszik a fekvő- vagy ülőpozíció személyre szabását.
  • Erős és tartós szerkezet A fa és forgácslap váz, valamint a hullámrugós ülőhely garantálja a termék hosszú élettartamát.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 270

    Szélesség: 270 cm,

  • 80/110

    Magasság: 80/110 cm,

  • 205

    Mélység: 205 cm,

  • 190 x 130

    Alvóhely: 190 x 130 cm,

  • 44

    Az ülés magassága: 44 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Hátoldal

poliuretán habszivacs T23

Hátoldal

kárpitozott pántok

További információk
A kárpitos pántok rugalmas anyagcsíkok, amelyeket a kárpitozott bútorok hátuljának kitöltésére használnak. Kulcsfontosságú elem, amely nemcsak a kivételes kényelmet, hanem a termék tartósságát és hosszú élettartamát is biztosítja. Miért érdemes kárpitos pántos háttámlával töltött bútorokat választani? Először is, a kárpitozott pántok kiváló háttámaszt biztosítanak. Rugalmasságuknak és rugalmasságuknak köszönhetően egyenletesen osztják el a test súlyát, optimális támaszt nyújtva a gerincnek. Ez azt jelenti, hogy kellemetlen érzések nélkül élvezheti a hosszú órákig tartó pihenést. Ezenkívül a kárpitozott pántok lehetővé teszik a bútor alakjának és megjelenésének megőrzését. Nekik köszönhetően a háttámla megőrzi eredeti formáját, és nem deformálódik vagy lazul meg.

Hátoldal

farostlemez

Lábak

fém

További információk
Válassza a fémlábazatú bútorok megbízhatóságát és modern kialakítását. Ezek a masszív és stílusos lábak egyedi hangulatot kölcsönöznek a berendezésnek. Stabilitást és tartósságot garantálnak, így hosszú évekig élvezheti használatát. A fémlábak emellett könnyen tisztíthatók - egyszerűen törölje le őket egy nedves ruhával. Minimalista kialakításuk tökéletesen illeszkedik a különböző lakberendezési stílusokhoz, a moderntől az ipari stílusig.

Ülés

bolyhos nem szőtt szövet

További információk
súly: 200

Ülés

poliuretán habszivacs T28/35

Ülőhely

hullámrugók

További információk
A hullámrugók innovatív megoldást jelentenek a kárpitozott bútorok ülésének kitöltésére. Kivételes rugalmasság és tartósság jellemzi őket, páratlan kényelmet és remek alátámasztást biztosítva. Alkalmazkodnak a testhez, egyenletesen elosztva a súlyt és kiküszöbölve az érintkezési pontokra nehezedő nyomást. Emellett a hullámrugók kiváló szellőzést biztosítanak. A legjobb megoldást jelentik azok számára, akiknek fontos a kényelem, a tartósság és a pihenés.

Ülőhely

filc

Ülőhely

MDF-lap

Váz

fa

Váz

forgácslap

Színek

Lábak színe

ezüst

Sarok típusa

L

oldal kiválasztása szükséges

Kárpitanyag

Színek

Választható opció

Kinyitás

Igen

Delfin

Ágyneműtartó

Igen

egy rekesz

További jellemzők

Állítható fejtámlák

igen

Kiegészítő információk

A kínált bútor méreteiben enyhe eltérések lehetnek (± 2-3 cm).

Az ügyfelek véleménye

/alvofunkcios-sarokkanape-zelubia-p-164649-1634-1634.html