Termékleírás

Keres egy tökéletes ágyat, amely nem csak kényelmes, hanem praktikus is? Fedezze fel a Clawi 1401 ágyat tárolóval - 160x200 - kézműves arany tölgy / fekete.

Az ágy elegáns és modern kialakítású, amely minden hálószobát különlegessé tesz. Az arany tölgy és a fekete szín kombinációja nem csak divatos, hanem időtálló is.

A Clawi 1401 ágy nem csak szép, hanem funkcionális is. Az MDF és a laminált lap kombinációja garantálja a tartósságot és az ellenálló képességet. Az ágy szélessége 165 cm, magassága 90 cm és mélysége 208 cm, ami tökéletes méret a kényelmes alváshoz. A matrac mérete 160 cm, ami elegendő teret biztosít a kényelmes pihenéshez. Az ágyban található egy rekesz, amely ideális hely a párnák és takarók tárolására.

Ez az ágy tökéletesen illeszkedik a modern és minimalista stílusú hálószobákba. Az arany tölgy és a fekete szín kombinációja jól harmonizál a fehér, szürke és fekete színekkel, ami lehetővé teszi a különböző színkombinációk kísérletezését.

A termék jellemzői:

  • Stílusos kialakítás A modern és elegáns kialakítás garantálja, hogy az ágy minden hálószobában jól mutat.
  • Tartós anyagok Az MDF és a laminált lap kombinációja garantálja a termék hosszú élettartamát.
  • Praktikus tároló Az ágyban található rekesz ideális hely a párnák és takarók tárolására.
  • Univerzális méretek Az ágy méretei (165 x 90 x 208 cm) és a matrac mérete (160 cm) ideálisak a kényelmes pihenéshez.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 165

    Szélesség: 165 cm,

  • 90

    Magasság: 90 cm,

  • 208

    Mélység: 208 cm,

  • A matrac mérete: 160x200

Több paraméter

Színek

Ajtó színek

arany kézműves tölgy

Berakás színei

fekete

Testszínek

arany kézműves tölgy

Kivitelezés

Előlap

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastag laminált lap tartós és stílusos alapanyag, amely tökéletes bútorfrontokhoz. Ha laminált lapból készült bútort választ, a funkcionalitás és az esztétikum kombinációját kapja. Ezt a lapot rendkívüli tartósság és karcállóság jellemzi. Ezenkívül a tábla felületén található laminált anyag biztosítja a könnyű ápolást és tisztítást, ami fontos a mindennapi használat során. Sokoldalúságának köszönhetően a laminált lap kiváló választás mindazok számára, akik tartós, könnyen ápolható és esztétikus előlapú bútort keresnek.

Előlap

MDF-lap

További információk
Az MDF tökéletes alapanyag a bútorfronthoz. Nagy sűrűségű fából készül, és kivételes stabilitást és tartósságot biztosít. Homogén szerkezetének köszönhetően az MDF-lap ideális bútorfrontokhoz, mivel sima és egyenletes felületet garantál. Az MDF költséghatékony megoldás, amely megfizethető áron kínál magas minőséget. Tartósságának és esztétikus megjelenésének köszönhetően az MDF-előlapokkal ellátott bútorok hosszú évekig elegánsak és tartósak maradnak.

Test

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Kárpitanyag

Csoport

velúr

Szín

fekete

Keret

Igen

emelő segítségével

Ágyneműtartó

Igen

egy rekesz

Matrac típusa

Nem

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

40 kg

Szélesség

Szélesség:

216 cm

Magasság

Magasság:

35 cm

Mélység

Mélység:

14 cm

Csomagszám 2

36 kg

Szélesség

Szélesség:

176 cm

Magasság

Magasság:

95 cm

Mélység

Mélység:

8 cm

Csomagszám 3

30 kg

Szélesség

Szélesség:

197 cm

Magasság

Magasság:

28 cm

Mélység

Mélység:

12 cm

Az ügyfelek véleménye

/agy-tarolokkal-clawi-1401---160x200---kezmuves-arany-tolgy---fekete-p-164268-1023-1023.html