Termékleírás

Keresed az ideális komódot a modern nappalidba? Ismerd meg az Asha komódot, fiókokkal és bordázott előlappal - 167 cm - kasmír!

Az Asha komód elegáns kasmír színe és bordázott előlapja teszi igazán különlegessé. A matt test színe tökéletesen kiegészíti a kasmír frontot, így a komód igazán stílusos és modern megjelenést kölcsönöz a nappalinak.

A komód laminált lapból készült, mely 16 mm vastag, így biztosítja a bútor tartósságát és hosszú élettartamát. A MDF-lapból készült előlap szintén 16 mm vastag, a fiókok és ajtók pedig push-to-open rendszerrel vannak ellátva, ami garantálja a könnyű és csendes használatot.

Az Asha komód tökéletes választás minden modern stílusú otthonba. A kasmír színű és bordázott előlapú komód bármilyen színű és stílusú belső térben jól mutat, legyen az nappali, hálószoba vagy iroda.

A termék jellemzői:

  • Laminált lap kivitelezés → A 16 mm vastag laminált lap kivitelezés garantálja a bútor tartósságát és hosszú élettartamát.
  • MDF-lap előlap → A 16 mm vastag MDF-lap előlap a bútornak különleges és elegáns megjelenést kölcsönöz.
  • Push-to-open rendszer → A push-to-open rendszernek köszönhetően a fiókok és ajtók könnyen és csendesen nyithatók és zárhatók.
  • Modern stílus → A kasmír színű és bordázott előlapú komód tökéletesen illeszkedik minden modern stílusú otthonba.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • Szélesség: 167 cm,

  • Magasság: 71 cm,

  • Mélység: 43 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Fogantyú

bordázott előlap

Test

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Előlap

MDF-lap 16 mm

További információk
Az MDF tökéletes alapanyag a bútorfronthoz. Nagy sűrűségű fából készül, és kivételes stabilitást és tartósságot biztosít. Homogén szerkezetének köszönhetően az MDF-lap ideális bútorfrontokhoz, mivel sima és egyenletes felületet garantál. Az MDF költséghatékony megoldás, amely megfizethető áron kínál magas minőséget. Tartósságának és esztétikus megjelenésének köszönhetően az MDF-előlapokkal ellátott bútorok hosszú évekig elegánsak és tartósak maradnak.

Lábak típusa

lábazat

További információk
Ismerje meg a lábakkal ellátott bútorok eleganciáját és funkcionalitását. Masszív és stílusos alap, amely egyedi karaktert kölcsönöz a bútornak. A lábakkal ellátott bútor rengeteg előnnyel jár. Először is, stabilitást és szilárdságot biztosítanak, garantálva a hosszú távú használatot. Másodszor, a talapzatlábak egyedi megjelenést adnak a bútornak, eleganciát és modernitást kölcsönözve neki. Ez a tökéletes megoldás azok számára, akik esztétikus elemeket keresnek a berendezéshez. Ráadásul egy lábakkal ellátott bútordarabot könnyebb tisztán tartani is.

Előlap típusa

bordázott

További információk
Fedezze fel a páratlan eleganciát és stílust, amit egy bordázott előlapú bútor nyújt. Ez az egyedülálló vonás nemcsak esztétikai bájjal, hanem praktikussággal is gazdagítja belső terét. A bordázott bútorfront nem csak szép, hanem érdekes textúrát is alkot, karaktert és egyediséget kölcsönözve a bútornak. A bútorainkat gondosan, kiváló minőségű anyagokból készítjük, garantálva a tartósságot és az elégedettséget.

Színek

Testszínek

matt

Elülső színek

kasmír

Ajtó színek

matt

Kivitelezés

Szegély

ABS

Csuklópántok

acél, puha záródású rendszerrel

Fogantyú

nincs

Fiókvezetők

alsó rögzítés

Hátoldal

HDF-lap 3 mm

Fióknyitási rendszer

push-to-open

Fiókzáródás

push-to-open

Ajtónyitási rendszer

push-to-open

Ajtók záródása

push-to-open

Fiókvezetők

golyóscsapágyas, lágy záródású

Tartozékok

Ajtók száma

2

Fiókok száma

3

Polcok száma

2

Világítás

Nem

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

Súly:

30 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

174 cm x 8 cm x 48 cm

Csomagszám 2

Súly:

36 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

72 cm x 19 cm x 59 cm

Az ügyfelek véleménye

/asha-komod--fiokokkal-es-bordazott-elolappal---167-cm---kasmir-p-161019-1012-1012-opt--conf-78443.html