Termékleírás

Szükséged van a tökéletes gardróbszekrényre a modern nappalidba? Fedezd fel az Asha ruhásszekrényt, bordázott előlappal és fém fogantyúkkal - 100 cm - kasmír / kasmír fogantyúk.

Az Asha ruhásszekrény letisztult, modern kialakításával és kasmír színével azonnal meghódítja a teret. A bordázott előlap és a fém fogantyúk elegáns megjelenést kölcsönöznek neki, amely minden otthonban díszítőelemmé válik.

A szekrény 100 x 205 x 57 cm-es méreteivel ideális választás minden otthonba. A laminált lapból készült test és az MDF előlap garantálja a tartósságot és ellenállóképességet. A szekrényben 6 polc és 1 ruhatartó sín található, így rengeteg helyet kínál a ruháknak. Az acél csuklópántok puha záródású rendszere pedig csendes és kényelmes használatot biztosít.

Az Asha ruhásszekrény kasmír színe és modern stílusa tökéletesen illeszkedik minden modern és minimalista belső térbe. Jól kombinálható más kasmír színű bútorokkal, de önmagában is képes dominálni a teret.

A termék jellemzői:

  • Tágas belső tér → A szekrényben 6 polc és 1 ruhatartó sín található, így rengeteg helyet kínál a ruháknak.
  • Minőségi anyagok → A laminált lapból készült test és az MDF előlap garantálja a tartósságot és ellenállóképességet.
  • Stílusos kialakítás → A letisztult, modern kialakítás és a kasmír szín elegáns megjelenést kölcsönöz a szekrénynek.
  • Kényelmes használat → Az acél csuklópántok puha záródás

Méretek és paraméterek

Méretek

  • Szélesség: 100 cm,

  • Magasság: 205 cm,

  • Mélység: 57 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Fogantyú

bordázott előlap

Test

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Előlap

MDF-lap 16 mm

További információk
Az MDF tökéletes alapanyag a bútorfronthoz. Nagy sűrűségű fából készül, és kivételes stabilitást és tartósságot biztosít. Homogén szerkezetének köszönhetően az MDF-lap ideális bútorfrontokhoz, mivel sima és egyenletes felületet garantál. Az MDF költséghatékony megoldás, amely megfizethető áron kínál magas minőséget. Tartósságának és esztétikus megjelenésének köszönhetően az MDF-előlapokkal ellátott bútorok hosszú évekig elegánsak és tartósak maradnak.

Lábak típusa

lábazat

További információk
Ismerje meg a lábakkal ellátott bútorok eleganciáját és funkcionalitását. Masszív és stílusos alap, amely egyedi karaktert kölcsönöz a bútornak. A lábakkal ellátott bútor rengeteg előnnyel jár. Először is, stabilitást és szilárdságot biztosítanak, garantálva a hosszú távú használatot. Másodszor, a talapzatlábak egyedi megjelenést adnak a bútornak, eleganciát és modernitást kölcsönözve neki. Ez a tökéletes megoldás azok számára, akik esztétikus elemeket keresnek a berendezéshez. Ráadásul egy lábakkal ellátott bútordarabot könnyebb tisztán tartani is.

Előlap típusa

bordázott

További információk
Fedezze fel a páratlan eleganciát és stílust, amit egy bordázott előlapú bútor nyújt. Ez az egyedülálló vonás nemcsak esztétikai bájjal, hanem praktikussággal is gazdagítja belső terét. A bordázott bútorfront nem csak szép, hanem érdekes textúrát is alkot, karaktert és egyediséget kölcsönözve a bútornak. A bútorainkat gondosan, kiváló minőségű anyagokból készítjük, garantálva a tartósságot és az elégedettséget.

Színek

Testszínek

matt

Elülső színek

kasmír

Ajtó színek

matt

Kivitelezés

Szegély

ABS

Fogantyú

fém

Csuklópántok

acél, puha záródású rendszerrel

Hátoldal

HDF-lap 3 mm

Ajtónyitási rendszer

hagyományos

Ajtók záródása

lágy záródás

Tartozékok

Polcok száma

6

Ajtók száma

2

Ruhatartó sín

1

Világítás

Nem

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

Súly:

34 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

213 cm x 9 cm x 61 cm

Csomagszám 2

Súly:

35 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

203 cm x 10 cm x 59 cm

Csomagszám 3

Súly:

40 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

75 cm x 21 cm x 56 cm

Csomagszám 4

Súly:

1,3 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

87 cm x 6 cm x 7 cm

Az ügyfelek véleménye

/asha-ruhasszekreny--bordazott-elolappal-es-fem-fogantyukkal---100-cm---kasmir---kasmir-fogantyuk-p-161140-1085-1085-opt--conf-78069.html