Méretek és paraméterek

Méretek

  • 25

    Szélesség: 25 cm,

  • 82

    Magasság: 82 cm,

  • 47

    Mélység: 47 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Test

laminált lap

További információk
Laminált lap - egyedi megoldás bútorai számára! Képzelje el a tartósságot, a stílust és a könnyű használatot egyben. A laminált lap egy olyan anyag, amely nemcsak eleganciát kölcsönöz, hanem kivételes tartósságot is biztosít. Bevonata megvéd a karcolásoktól, foltoktól és sérülésektől, így bútorai évekig kiváló állapotban maradnak. És ez nem minden! A laminált lap könnyen tisztítható - egy nedves ruhával eltávolíthatja a szennyeződéseket. Ráadásul a különféle minták, színek és textúrák választéka lehetővé teszi, hogy a bútorokat az Ön stílusához és enteriőrjéhez igazítsa.

Fogantyú

fa

Lábak

nincs

További információk
Láb nélküli bútorok - ez a kialakítás nemcsak modern megjelenést, hanem számos más előnyt is biztosít. A láb nélküli bútorok tökéletesen működnek bármilyen térben, függetlenül annak méretétől vagy stílusától. Könnyedén az Ön igényeihez igazíthatja, ha közvetlenül a padlóra vagy a szőnyegre helyezi. A lábak megszüntetése a rendrakás megkönnyítését is jelenti, mivel nem kell porszívózni a bútor alatt. Ráadásul a lábak nélküli bútorok stabilak és masszívak, garantálva a biztonságos és kényelmes használatot.

Lábak típusa

lábazat

További információk
Ismerje meg a lábakkal ellátott bútorok eleganciáját és funkcionalitását. Masszív és stílusos alap, amely egyedi karaktert kölcsönöz a bútornak. A lábakkal ellátott bútor rengeteg előnnyel jár. Először is, stabilitást és szilárdságot biztosítanak, garantálva a hosszú távú használatot. Másodszor, a talapzatlábak egyedi megjelenést adnak a bútornak, eleganciát és modernitást kölcsönözve neki. Ez a tökéletes megoldás azok számára, akik esztétikus elemeket keresnek a berendezéshez. Ráadásul egy lábakkal ellátott bútordarabot könnyebb tisztán tartani is.

Színek

Testszínek

matt

Polc színek

fehér

Kivitelezés

Polcok

laminált lap

Tartozékok

Nyitott polcok száma

2

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

8 kg

Szélesség

Szélesség:

48 cm

Magasság

Magasság:

3 cm

Mélység

Mélység:

91 cm

Az ügyfelek véleménye

/aspen-polc---fenyes-szurke-d25pz-p-24892-1635-1635.html