Termékleírás

Keresi azt az ideális dohányzóasztalt, amely tökéletesen illeszkedik modern nappalijába? Ismerje meg a Dohányzóasztal Interi fiókkal és egy fülke 100 cm - antracyt termékünket.

Az antracit színű Dohányzóasztal Interi fiókkal és egy fülke 100 cm nem csak funkcionális, de vizuálisan is lenyűgöző. Az elegáns szürke HDF-alsólap és a fémből készült lábak kombinációja garantálja, hogy ez az asztal minden szobában kitűnően mutat.

A forgácslap test és előlap, valamint a golyóscsapágyas sínekkel ellátott fiók garantálják a termék tartósságát és strapabíróságát. Az ABS szegély és a süllyesztett/dupla kivetőpántok hozzáadott értéket biztosítanak, míg a teljes kihúzású fióksínek lehetővé teszik, hogy maximálisan kihasználja a tárolóhelyet.

A Dohányzóasztal Interi fiókkal és egy fülke 100 cm - antracyt bármely modern stílusú otthonban vagy irodában tökéletesen mutat. Az arany fogantyú színei hozzáadott eleganciát biztosítanak, így ez az asztal minden környezetben stílusos lesz.

A termék jellemzői:

  • Fémből készült lábak A fémből készült lábak hozzáadott stabilitást és tartósságot biztosítanak, így garantáltan hosszú élettartamú lesz
  • Forgácslap test és előlap A forgácslap test és előlap tartósságot és strapabíróságot biztosítanak, így az asztal évekig megőrzi eredeti szépségét
  • Golyóscsapágyas sínekkel ellátott fiók A golyóscsapágyas sínekkel ellátott fiók lehetővé teszi a sima és csendes működést, így a has

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 96.9

    Szélesség: 96.9 cm,

  • 44.4

    Magasság: 44.4 cm,

  • 60

    Mélység: 60 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Fiók

szürke HDF-alsólap

Lábak

fém

További információk
Válassza a fémlábazatú bútorok megbízhatóságát és modern kialakítását. Ezek a masszív és stílusos lábak egyedi hangulatot kölcsönöznek a berendezésnek. Stabilitást és tartósságot garantálnak, így hosszú évekig élvezheti használatát. A fémlábak emellett könnyen tisztíthatók - egyszerűen törölje le őket egy nedves ruhával. Minimalista kialakításuk tökéletesen illeszkedik a különböző lakberendezési stílusokhoz, a moderntől az ipari stílusig.

Test

forgácslap

Előlap

forgácslap

Színek

Testszínek

antracit

Fogantyú színei

arany

Kivitelezés

Fióksínek

teljes kihúzás

Fiókvezetők

golyóscsapágyas sínek

Szegély

ABS

Kivetőpántok

süllyesztett / dupla

Tartozékok

Fiókok száma

1

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

Az ügyfelek véleménye

/asztal-kawowy-interi-fiokkal-es-egy-fulke-100-cm---antracyt-p-156312-1072-1072-opt--conf-74429.html