Termékleírás

Szeretne egy tökéletes szekrényt, amely minden igényét kielégíti? Ismerje meg a Basic szekrény S függőleges összecsukható ágyhoz - matt fehér termékünket!

Ennek a szekrénynél a matt fehér szín és a letisztult design az első, ami szemet szúr. A modern megjelenés tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe, legyen az hagyományos vagy modern stílusú.

A Basic szekrény S függőleges összecsukható ágyhoz - matt fehér nem csak szép, de funkcionális is. A szekrény 60 x 222 x 41 cm-es méreteivel tökéletesen illeszkedik a legtöbb szobába. A laminált lapból készült test és előlap, valamint a fa fogantyú garantálja a szekrény tartósságát és hosszú élettartamát. A szekrényben található 1 ruhaakasztó, 3 fiók és 1 polc biztosítja a ruhák és egyéb tárgyak rendezett tárolását.

A Basic szekrény S függőleges összecsukható ágyhoz - matt fehér jól illeszkedik a modern stílusú belső terekbe. A fehér színű front és a matt test tökéletesen harmonizál a letisztult, minimalista bútorokkal és dekorációkkal.

A termék jellemzői:

  • Modern design A letisztult, modern designnak köszönhetően a szekrény bármilyen belső térbe tökéletesen illeszkedik.
  • Funkcionális kialakítás A szekrényben található 1 ruhaakasztó, 3 fiók és 1 polc biztosítja a ruhák és egyéb tárgyak rendezett tárolását.
  • Tartós anyagok A laminált lapból készült test és előlap, valamint a fa fogantyú garantálja a szekrény tartósságát és hosszú élettartamát.
  • Praktikus méretek

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 60

    Szélesség: 60 cm,

  • 222

    Magasság: 222 cm,

  • 41

    Mélység: 41 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Test

laminált lap 18 mm

További információk
A 18 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Előlap

laminált lap 18 mm

További információk
A 18 mm vastag laminált lap tartós és stílusos alapanyag, amely tökéletes bútorfrontokhoz. Ha laminált lapból készült bútort választ, a funkcionalitás és az esztétikum kombinációját kapja. Ezt a lapot rendkívüli tartósság és karcállóság jellemzi. Ezenkívül a tábla felületén található laminált anyag biztosítja a könnyű ápolást és tisztítást, ami fontos a mindennapi használat során. Sokoldalúságának köszönhetően a laminált lap kiváló választás mindazok számára, akik tartós, könnyen ápolható és esztétikus előlapú bútort keresnek.

Fogantyú

fa

Színek

Fiók színei - elöl

fehér

Polc színek

fehér

Testszínek

matt

Ajtó színek

matt

Kolorystyka frontu

fehér

Kivitelezés

Szegély

ABS

Hátoldal

HDF-lap

Tartozékok

Ruha akasztó

1

Fiókok száma

3

Ajtók száma

1

Polcok száma

1

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

48,6 kg

Szélesség

Szélesség:

60 cm

Magasság

Magasság:

8 cm

Mélység

Mélység:

222 cm

Csomagszám 2

16,4 kg

Szélesség

Szélesség:

43 cm

Magasság

Magasság:

12 cm

Mélység

Mélység:

63 cm

Az ügyfelek véleménye

/basic-szekreny-s-fuggoleges-osszecsukhato-agyhoz---matt-feher-p-39579-1085-1085.html