Termékleírás

Keres egy tökéletes kiegészítőt a Luiza szekrényéhez, amely nem csak stílusos, hanem funkcionális is? Fedezze fel a Luiza 1D - 60 cm - sonoma-tölgy szekrény bővítését!

Ez a sonoma-tölgy színű bővítő egység nem csak egy szekrény, hanem egy stílusos lakberendezési tárgy is. Modern és letisztult designja minden szobába illik, ahol a minőség és a stílus számít.

A Luiza 1D szekrény bővítő egységét 15 mm-es laminált lappal készítették, amely tartós és könnyen tisztítható. Az ajtó és a polc praktikus tárolóhelyet biztosít, a melamin szegély pedig további védelmet nyújt a kopás ellen. Az HDF-lap hátoldal pedig extra stabilitást biztosít.

Ez a bővítő egység tökéletesen illik a modern és hagyományos enteriőrbe is. A sonoma-tölgy színű kivitelnek köszönhetően könnyen kombinálható más bútorokkal és kiegészítőkkel.

A termék jellemzői:

  • Stílusos design A sonoma-tölgy színű és letisztult formavilágú bővítő egység minden szobában jól mutat.
  • Tartós kivitelezés A 15 mm-es laminált lapból készült bővítő egység hosszú élettartamot és könnyű tisztíthatóságot biztosít.
  • Praktikus tárolóhely Az ajtó mögötti polc extra tárolóhelyet biztosít, így minden tárgyának lesz helye.
  • Univerzális stílus A sonoma-tölgy színű kivitelnek köszönhetően könnyen illeszkedik bármilyen színű és stílusú szobába.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 60

    Szélesség: 60 cm,

  • 55

    Magasság: 55 cm,

  • 53

    Mélység: 53 cm,

Több paraméter

Színek

Kolorystyka frontu

sonoma-tölgy

Testszínek

sonoma-tölgy

Kivitelezés

Test

laminált lap 15 mm

További információk
A 15 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Előlap

laminált lap 15 mm

További információk
A 15 mm vastag laminált lap tartós és stílusos alapanyag, amely tökéletes bútorfrontokhoz. Ha laminált lapból készült bútort választ, a funkcionalitás és az esztétikum kombinációját kapja. Ezt a lapot rendkívüli tartósság és karcállóság jellemzi. Ezenkívül a tábla felületén található laminált anyag biztosítja a könnyű ápolást és tisztítást, ami fontos a mindennapi használat során. Sokoldalúságának köszönhetően a laminált lap kiváló választás mindazok számára, akik tartós, könnyen ápolható és esztétikus előlapú bútort keresnek.

Kivitelezés

Szegély

melamin

Hátoldal

HDF-lap

Tartozékok

Ajtók száma

1

Polcok száma

1

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

21 kg

Szélesség

Szélesség:

82 cm

Magasság

Magasság:

62 cm

Mélység

Mélység:

10 cm

Az ügyfelek véleménye

/bovites-do-szafy-luiza-1d---60-cm---sonoma-tolgy-p-161057-1085-1085.html