Termékleírás

Találkozott már a tökéletes ruhásszekrénnyel, amely minden igényét kielégíti? Ismerje meg a Luiza 4D bővítőszekrényt, amely 176 cm széles és fehér színű!

Az elegáns és modern megjelenésű, fehér színű Luiza 4D bővítőszekrény kiválóan illik minden belső térbe. A letisztult vonalvezetés és a világos szín kombinációja eleganciát és frissességet sugároz.

A szekrény 176 cm széles, 55 cm magas és 53 cm mély. A bútor laminált lapból készült, amely ellenálló és tartós anyag. A szekrényben 4 ajtó és 3 polc található, amelyek praktikus tárolóhelyet biztosítanak ruháinak és egyéb tárgyainak.

A Luiza 4D bővítőszekrény kiválóan illik a modern és minimalista stílusú otthonokba. A fehér szín jól kombinálható más színekkel, így a szekrény könnyen beilleszthető a már meglévő bútorok közé.

A termék jellemzői:

  • Tartós és ellenálló anyag A laminált lapból készült szekrény hosszú élettartamot és tartósságot biztosít.
  • Praktikus tárolóhely 4 ajtó és 3 polc nyújt elegendő helyet ruháinak és egyéb tárgyainak.
  • Modern dizájn A letisztult vonalvezetés és a fehér színű előlap friss és elegáns megjelenést kölcsönöz a bútornak.
  • Univerzális szín A fehér szín jól kombinálható más színekkel, így a szekrény könnyen beilleszthető a már meglévő bútorok közé.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 176

    Szélesség: 176 cm,

  • 55

    Magasság: 55 cm,

  • 53

    Mélység: 53 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Fogantyú

fa

Test

laminált lap 15 mm

További információk
A 15 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Előlap

laminált lap 15 mm

További információk
A 15 mm vastag laminált lap tartós és stílusos alapanyag, amely tökéletes bútorfrontokhoz. Ha laminált lapból készült bútort választ, a funkcionalitás és az esztétikum kombinációját kapja. Ezt a lapot rendkívüli tartósság és karcállóság jellemzi. Ezenkívül a tábla felületén található laminált anyag biztosítja a könnyű ápolást és tisztítást, ami fontos a mindennapi használat során. Sokoldalúságának köszönhetően a laminált lap kiváló választás mindazok számára, akik tartós, könnyen ápolható és esztétikus előlapú bútort keresnek.

Színek

Kolorystyka frontu

fehér

Kivitelezés

Szegély

melamin

Hátoldal

HDF-lap

Tartozékok

Ajtók száma

4

Polcok száma

3

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

Az ügyfelek véleménye

/bovites-do-szafy-luiza-4d---176-cm---feher-p-161073-1085-1085.html