Méretek és paraméterek

Méretek

Több paraméter

Kivitelezés

Lábak

acél

További információk
Válassza a megbízhatóságot és a stílust egy acéllábazatú bútorral., melyek hosszú éveken át tartósságot és szilárdságot biztosítanak Önnek. Az acéllábak nemcsak rendkívül erősek, hanem eleganciát és modern megjelenést kölcsönöznek a belső térnek. Ráadásul az könnyen tisztíthatók. Stílustól és preferenciáktól függetlenül egy acéllábú bútor tökéletesen illeszkedik a berendezésbe, karaktert és eleganciát adva neki. Ha ezt a terméket választja, akkor a minőségbe, és a tartósságba fektet.

Lábak

porszórt bevonatú

További információk
Válassza a megbízhatóságot és a tartósságot egy porszórt lábakkal ellátott bútordarabbal. Nemcsak esztétikus megjelenést, hanem robusztus felépítést is biztosítanak. A porfestés egy olyan eljárás, amelynek során a lábak felületére egy vékony és tartós porréteget visznek fel a korrózió és a sérülések megelőzése érdekében. Ennek eredményeképpen a bútorok karcállóak, könnyen tisztíthatók és hosszú éveken át megörzik modern megjelenésüket. Ezenkívül a porbevonat védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben, így a bútorok beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmasak.

Lábak típusa

forgatható talp

További információk
Fedezze fel a páratlan funkcionalitást és kényelmet egy forgó talapzatú bútorral. Egy megoldás, amely teljesen új szintre emeli a pihenés élményét. A forgathatóságának köszönhetően kényelmes mozgást biztosít a különböző irányokba. Ráadásul ez a kialakítás helyet takarít meg, tökéletesen működik a különböző méretű helyiségekben. A forgó bútor emellett egyedi karaktert és modernitást kölcsönöz a berendezésének.

Kárpitanyag

Szín

hamuszürke

További jellemzők

Hintázó funkció

kizárólag ülő helyzetben

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

Kiegészítő információk

Maximális terhelhetőség

100 kg

A fotel méretei

80/90/100/45 cm (szélesség/mélység/magasság/ülésmagasság)

Méretek podnóżka

50/45/42 cm (szélesség/mélység/magasság)

A termék csomagolása

Csomagszám 1

Súly:

25,7 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

79 cm x 56 cm x 67 cm

Az ügyfelek véleménye

/dario-piheno-fotel-labtartoval--hamu-p-158043-1634-1634.html