Termékleírás

Keresi az ideális tv szekrényt a modern nappalijához? Ismerje meg a Drop 10 komód fiókokkal - 92 cm - fjord bükk / fehér / platina szürke terméket.

Az elegáns fehér front és a platina szürke ajtók kombinációja egyedülálló és stílusos megjelenést kölcsönöz a bútornak. A fjord bükk színű test és a felsőlap pedig természetes és meleg hangulatot teremt.

A komód 92 x 94 x 40 cm méretű, így tökéletes választás lehet, ha szereti a kompakt, de mégis tágas bútorokat. A 3 fiók pedig elegendő tárolóhelyet biztosít a szükséges dolgoknak. A bútor laminált lapból készült, ami tartós és könnyen tisztítható. A fa fogantyúk pedig praktikusak és esztétikusak.

Ez a komód tökéletesen illik a modern stílusú nappalikba, de a skandináv vagy a minimál stílusú helyiségekbe is jól beilleszthető. A természetes színek és az egyszerű formák miatt könnyen kombinálható más bútorokkal is.

A termék jellemzői:

  • Stílusos megjelenés A fehér front és a platina szürke ajtók elegáns kontrasztot alkotnak, ami modern és stílusos megjelenést kölcsönöz a bútornak
  • Tágas tárolóhely A 3 fiók elegendő tárolóhelyet biztosít a szükséges dolgoknak, így mindig rend és tisztaság lesz a nappaliban
  • Tartós anyagok A laminált lapból készült bútor ellenálló és könnyen tisztítható, a fa fogantyúk pedig praktikusak és esztétikusak
  • Univerzális dizájn A természetes színek és az egyszerű formák miatt könnyen kombinálható más bútorokkal, így

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 92

    Szélesség: 92 cm,

  • 94

    Magasság: 94 cm,

  • 40

    Mélység: 40 cm,

Több paraméter

Színek

Kolorystyka frontu

fehér

Ajtó színek

platinaszürke

Testszínek

fjord bükk

Ajtó színek

fjord bükk

Felsőlap színe

fjord bükk

Kivitelezés

Előlap

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastag laminált lap tartós és stílusos alapanyag, amely tökéletes bútorfrontokhoz. Ha laminált lapból készült bútort választ, a funkcionalitás és az esztétikum kombinációját kapja. Ezt a lapot rendkívüli tartósság és karcállóság jellemzi. Ezenkívül a tábla felületén található laminált anyag biztosítja a könnyű ápolást és tisztítást, ami fontos a mindennapi használat során. Sokoldalúságának köszönhetően a laminált lap kiváló választás mindazok számára, akik tartós, könnyen ápolható és esztétikus előlapú bútort keresnek.

Test

laminált lap 22 mm

Kivitelezés

Szegély

ABS

Fogantyú

fa

Tartozékok

Fiókok száma

3

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

29 kg

Szélesség

Szélesség:

51 cm

Magasság

Magasság:

11 cm

Mélység

Mélység:

110 cm

Csomagszám 2

18,5 kg

Szélesség

Szélesség:

42 cm

Magasság

Magasság:

11 cm

Mélység

Mélység:

97 cm

Az ügyfelek véleménye

/jowiza-10-komod-fiokokkal---92-cm---fjord-bukk---feher---platina-szurke-p-16047-1012-1012.html