Termékleírás

Keres egy tökéletes kanapét, amely modern nappalijához illik? Ismerje meg a Elegantia kanapét, amely kinyitható szekrényággyal rendelkezik, 140 cm széles és Rosario 461 színű.

Ez a kanapé nem csak kényelmes, hanem stílusos is. A bézs színű szenil kárpitozás és a modern design tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térhez, legyen az modern, hagyományos vagy industriális stílusú.

A kanapé fa és forgácslap vázból készült, ami garantálja a tartósságot és az ellenálló képességet. Az ülőhely és a hátoldal T30, illetve T25 poliuretán habszivacs kivitelezésű, ami kiváló kényelmet biztosít. A kanapé fiókja laminált lapból készült oldalakkal és farostlemez alsó lappal rendelkezik, ami extra tárolóhelyet biztosít.

A kanapé stílusa tökéletesen illeszkedik a modern belső terekhez. A bézs színű szenil kárpitozás és a letisztult vonalak elegáns megjelenést kölcsönöznek neki, ami bármilyen színű és stílusú belső térben jól mutat.

A termék jellemzői:

  • Tartós szerkezet A fa és forgácslap váz hosszú élettartamot biztosít.
  • Kényelmes ülés A T30 poliuretán habszivacs ülőhely és a T25 poliuretán habszivacs hátoldal kiváló kényelmet biztosít.
  • Extra tárolóhely A laminált lapból készült fiók oldalai és a farostlemez alsó lap extra tárolóhelyet biztosít.
  • Stílusos design A bézs színű szenil kárpitozás és a letisztult vonalak elegáns megjelenést kölcsönöznek a kanapénak.

Szövetspecifikációk Rosario 461

Rosario 461
trudnopalna

Grammatika:

360 g/m² (+/- 5%)

További információk
A 360 g/m²-es szövet garantálja a tökéletes egyensúlyt a tartósság és a puhaság között, biztosítva, hogy bútorai hosszú éveken át elegánsak és kényelmesek maradjanak.Ha ezt a szövetet választja, garantálja, hogy bútorai nemcsak szépek, hanem funkcionálisak is lesznek.

Kopásállóság:

átlagosan (45 000 ciklus)

További információk
A Martindale-teszt 45 000 ciklusos eredményével a szövet a tartósság és a stílus szinonimája. Ideális olyan kárpitozott bútorokhoz, amelyeknek ki kell állniuk a mindennapi használatot, és meg kell őrizniük eleganciájukat.

Összetétel:

100% poliészter

Szövet típusa:

fonat

Ellenállás a nemezeléssel és a pillinggel szemben:

4

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 175

    Szélesség: 175 cm,

  • 87

    Magasság: 87 cm,

  • 78

    Mélység: 78 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Váz

fa

Váz

forgácslap

Ülőhely

T30 poliuretán habszivacs

További információk
Fedezze fel a kényelem és a tartósság tökéletes kombinációját a T30 poliuretán habszivacs üléssel ellátott társalgóbútorral. A T30 poliuretánhab egy kiváló minőségű anyag, amely páratlan rugalmasságot és kényelmet biztosít. Emellett a T30 poliuretán habszivacs kiváló tartóssággal rendelkezik, így a bútor hosszú évekig fogja szolgálni Önt. Nem deformálódik és nem veszít a puhaságából, így hosszú távú használatot biztosít a kényelem csökkenése nélkül. A T30 poliuretán habszivacs ülőfelülettel ellátott ülőbútorral a kényelembe, a tartósságba és a minőségbe fektet.

Hátoldal

T25 poliuretán habszivacs

További információk
T25 poliuretán habszivacs - a kárpitozott bútorok háttámlájának kitöltésére használt anyag, amely páratlan kényelmet és tartósságot biztosít. Ez az innovatív hab kiváló háttámaszt és kényelmet biztosít a hosszú órákon át tartó üléshez. Közepes keménységének köszönhetően a T25 poliuretán habszivacs tökéletesen alkalmazkodik a test alakjához, optimális alátámasztást nyújtva a gerincnek. Tartósságának és rugalmasságának köszönhetően a bútor háttámlája hosszú évekig megőrzi eredeti alakját anélkül, hogy deformálódna. A T25 habszivacs emellett ellenáll a kopásnak és a sérüléseknek, így garantálja a bútor hosszú távú használatát.

Fiók

oldalai laminált lapból készültek

Fiók

Farostlemez alsó lap

Kárpitanyag

Csoport

szenil

Szín

bézs

Típus

Rosario 461

Kinyitás

Nem

Ágyneműtartó

Igen

fiók

További jellemzők

Párnák típusa

levehető

Párnák száma

2

Az ügyfelek véleménye

/elegantia-kanape-kinyithato-szekrenyagyhoz-140-cm---rosario-461-p-152579-1634-1634.html