Termékleírás

Szeretne egy modern, elegáns kanapét, amely tökéletesen illeszkedik nappalijába? Ismerje meg a Elegantia kinyitható szekrényágyhoz 160 cm - Austin 21 fekete termékünket.

Ennek a kanapénak a letisztult, elegáns designja és a fekete színe minden modern enteriőrbe tökéletesen illeszkedik. A kárpitja kötött, ami különleges textúrát és megjelenést biztosít.

A kanapé fa és forgácslap vázból készült, ami garantálja a tartósságot és a stabilitást. A T30 poliuretán habszivacs ülőhely és a T25 poliuretán habszivacs hátoldal kiváló kényelmet biztosít. A kanapé méretei - 195 x 87 x 78 - ideálisak minden nappalihoz. A kanapé tartalmaz egy ágyneműtartó fiókot is, ami extra tárolóhelyet biztosít.

Ez a kanapé tökéletesen illeszkedik minden modern stílusú otthonba. A fekete színű kárpit univerzális, így könnyen kombinálható más színekkel és anyagokkal.

A termék jellemzői:

  • Modern design A letisztult, elegáns formavilág tökéletesen illeszkedik minden modern enteriőrbe.
  • Kényelmes ülés A T30 poliuretán habszivacs ülőhely és a T25 poliuretán habszivacs hátoldal kiváló kényelmet biztosít.
  • Tartós váz A fa és forgácslap váz garantálja a tartósságot és a stabilitást.
  • Extra tárolóhely Az ágyneműtartó fiók extra tárolóhelyet biztosít.

Szövetspecifikációk Austin 21 Black

Austin 21 Black

Grammatika:

400 g/m² (+/- 5%)

További információk
A 400 g/m²-es szövet súlya kiváló tartósságot biztosít, miközben megőrzi a puhaságot, így ez a szövet kiváló választás olyan nappali bútorokhoz, amelyeknek ki kell állniuk az idő próbáját.Egy ilyen specifikációjú szövet biztosítja bútorai hosszú élettartamát és stílusát.

Kopásállóság:

átlagosan (115 000 ciklus)

További információk
A kárpit, amely a Martindale-teszt szerint 115 000 ciklust bír ki, kiváló befektetés a kárpitozott bútorok számára. Az anyag intenzív használat mellett is hosszú éveken át megőrzi esztétikai és funkcionális tulajdonságait.

Összetétel:

100% poliészter

Szövet típusa:

fonat

Ellenállás a nemezeléssel és a pillinggel szemben:

4

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 195

    Szélesség: 195 cm,

  • 87

    Magasság: 87 cm,

  • 78

    Mélység: 78 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Váz

fa

Váz

forgácslap

Ülőhely

T30 poliuretán habszivacs

További információk
Fedezze fel a kényelem és a tartósság tökéletes kombinációját a T30 poliuretán habszivacs üléssel ellátott társalgóbútorral. A T30 poliuretánhab egy kiváló minőségű anyag, amely páratlan rugalmasságot és kényelmet biztosít. Emellett a T30 poliuretán habszivacs kiváló tartóssággal rendelkezik, így a bútor hosszú évekig fogja szolgálni Önt. Nem deformálódik és nem veszít a puhaságából, így hosszú távú használatot biztosít a kényelem csökkenése nélkül. A T30 poliuretán habszivacs ülőfelülettel ellátott ülőbútorral a kényelembe, a tartósságba és a minőségbe fektet.

Hátoldal

T25 poliuretán habszivacs

További információk
T25 poliuretán habszivacs - a kárpitozott bútorok háttámlájának kitöltésére használt anyag, amely páratlan kényelmet és tartósságot biztosít. Ez az innovatív hab kiváló háttámaszt és kényelmet biztosít a hosszú órákon át tartó üléshez. Közepes keménységének köszönhetően a T25 poliuretán habszivacs tökéletesen alkalmazkodik a test alakjához, optimális alátámasztást nyújtva a gerincnek. Tartósságának és rugalmasságának köszönhetően a bútor háttámlája hosszú évekig megőrzi eredeti alakját anélkül, hogy deformálódna. A T25 habszivacs emellett ellenáll a kopásnak és a sérüléseknek, így garantálja a bútor hosszú távú használatát.

Fiók

oldalai laminált lapból készültek

Fiók

Farostlemez alsó lap

Kárpitanyag

Csoport

kötött

Szín

fekete

Típus

Austin 21 Black

Kinyitás

Nem

Ágyneműtartó

Igen

fiók

További jellemzők

Párnák típusa

levehető

Párnák száma

2

Az ügyfelek véleménye

/elegantia-kanape-kinyithato-szekrenyagyhoz-160-cm---austin-21-fekete-p-152594-1634-1634.html