Termékleírás

Keresed a tökéletes, modern nappalidba illő TV-állványt? Ismerd meg a Dalin Fotel - bézs bucla lambi 5 termékünket.

A bézs színű, boucle csoportba tartozó Lambi 5 típusú kárpitozásának köszönhetően a Dalin Fotel nem csak kényelmes, de stílusos is. A bézs színű kárpitozás természetes hatást kölcsönöz a bútornak, ami tökéletesen illeszkedik a modern és a klasszikus belső terekbe is.

A fa és forgácslap váz erős és tartós, míg a hullámrugós ülőhely és a T30 poliuretán habszivacs hátoldal maximális kényelmet biztosít. A fotel szélessége 120 cm, magassága 83 cm és mélysége 96 cm, így tökéletesen illeszkedik minden helyiségbe. Az ülés magassága 42 cm, ami ideális a kényelmes pihenéshez.

A Dalin Fotel tökéletesen illeszkedik bármilyen stílusú belső térbe, legyen az modern, klasszikus vagy rusztikus. A bézs színű kárpitozás természetes hatást kölcsönöz a bútornak, ami tökéletesen harmonizál más bútorokkal és kiegészítőkkel.

A termék jellemzői:

  • Erős és tartós váz a fa és forgácslap váz hosszú élettartamot biztosít
  • Kényelmes ülőhely a hullámrugós ülőhely és a T30 poliuretán habszivacs hátoldal maximális kényelmet biztosít
  • Stílusos kárpitozás a bézs színű, boucle csoportba tartozó Lambi 5 típusú kárpitozás természetes hatást kölcsönöz a bútornak
  • Univerzális méret a fotel szélessége 120 cm, magassága 83 cm és mélysége 96 cm, így tökéletesen

Szövetspecifikációk Lambi 5

Lambi 5

Grammatika:

450 g/m² (+/- 5%)

További információk
450 g/m²-es súlyával az ellenállás és a kényelem tökéletes kombinációját nyújtja, biztosítva, hogy bútorai évekig elegánsak és kényelmesek maradjanak.Ha ezt az anyagot választja, garantálja, hogy bútorai nemcsak szépek, hanem funkcionálisak is lesznek.

Kopásállóság:

átlagosan (50 000 ciklus)

További információk
Az 50000 Martindale-ciklusra minősített anyagot olyan kárpitozott bútorokhoz tervezték, amelyeknek kivételes ellenállást kell tanúsítaniuk a mindennapi kopással szemben. Hosszú élettartamot és elegáns megjelenést biztosít az elkövetkező évekre.

Összetétel:

100% poliészter

Szövet típusa:

bukla

Ellenállás a nemezeléssel és a pillinggel szemben:

4

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 120

    Szélesség: 120 cm,

  • 83

    Magasság: 83 cm,

  • 96

    Mélység: 96 cm,

  • 42

    Az ülés magassága: 42 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Ülőhely

hullámrugók

További információk
A hullámrugók innovatív megoldást jelentenek a kárpitozott bútorok ülésének kitöltésére. Kivételes rugalmasság és tartósság jellemzi őket, páratlan kényelmet és remek alátámasztást biztosítva. Alkalmazkodnak a testhez, egyenletesen elosztva a súlyt és kiküszöbölve az érintkezési pontokra nehezedő nyomást. Emellett a hullámrugók kiváló szellőzést biztosítanak. A legjobb megoldást jelentik azok számára, akiknek fontos a kényelem, a tartósság és a pihenés.

Váz

fa

Váz

forgácslap

Ülőhely

T30 poliuretán habszivacs

További információk
Fedezze fel a kényelem és a tartósság tökéletes kombinációját a T30 poliuretán habszivacs üléssel ellátott társalgóbútorral. A T30 poliuretánhab egy kiváló minőségű anyag, amely páratlan rugalmasságot és kényelmet biztosít. Emellett a T30 poliuretán habszivacs kiváló tartóssággal rendelkezik, így a bútor hosszú évekig fogja szolgálni Önt. Nem deformálódik és nem veszít a puhaságából, így hosszú távú használatot biztosít a kényelem csökkenése nélkül. A T30 poliuretán habszivacs ülőfelülettel ellátott ülőbútorral a kényelembe, a tartósságba és a minőségbe fektet.

Hátoldal

T30 poliuretán habszivacs

További információk
T30 poliuretán habszivacs - a kárpitozott bútorok háttámlájának kitöltésére használt anyag, amely páratlan kényelmet és tartósságot biztosít. Ez az innovatív hab kiváló háttámaszt és kényelmet biztosít a hosszú órákon át tartó üléshez. Közepes keménységének köszönhetően a T25 poliuretán habszivacs tökéletesen alkalmazkodik a test alakjához, optimális alátámasztást nyújtva a gerincnek. Tartósságának és rugalmasságának köszönhetően a bútor háttámlája hosszú évekig megőrzi eredeti alakját anélkül, hogy deformálódna.

Kárpitanyag

Szín

bézs

Típus

Lambi 5

Csoport

boucle

Ágyneműtartó

Nem

nincs tároló

További jellemzők

Szabadon álló bútor

igen

Más modellek ugyanabból a kollekcióból elérhetőek

igen

Kiegészítő információk

A kínált bútor méreteiben enyhe eltérések lehetnek (± 2-3 cm).

Ülésmélység

52 cm

A termék csomagolása

Csomagszám 1

40 kg

Szélesség

Szélesség:

120 cm

Magasság

Magasság:

105 cm

Mélység

Mélység:

85 cm

Az ügyfelek véleménye

/dalin-fotel---bezs-bucla-lambi-5-p-161653-1634-1634.html