Termékleírás

Keres egy tökéletes relax fotelt a modern nappalijához? Ismerje meg a Dalin fotel - barna bucla lambi 3 termékünket.

Ez a fotel a legfinomabb barna boucle anyagból készült, melynek köszönhetően minden enteriőrben jól mutat. A Lambi 3 típusú kárpitanyag nem csak divatos, de rendkívül tartós és könnyen tisztítható is.

A Dalin fotel kiváló minőségű fa és forgácslap vázból készült, amely garantálja a termék hosszú élettartamát. A hullámrugók és a T30 poliuretán habszivacs ülőhely és háttámla biztosítják a kényelmet és a stabilitást. A szélessége 120 cm, magassága 83 cm, mélysége 96 cm, az ülés magassága pedig 42 cm, így tökéletesen illeszkedik minden helyiségbe.

Ez a fotel tökéletesen illeszkedik a modern, minimalista stílusú nappalikba. A barna színű kárpitanyag jól harmonizál a természetes fa elemekkel és a világos színű falakkal.

A termék jellemzői:

  • Kiváló minőségű anyagok → a fa és forgácslap váz, valamint a boucle kárpitanyag garantálja a termék hosszú élettartamát és tartósságát.
  • Kényelmes ülőhely → a hullámrugók és a T30 poliuretán habszivacs ülőhely és háttámla biztosítják a maximális kényelmet és stabilitást.
  • Modern dizájn → a barna boucle kárpitanyag és a letisztult formavilág modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a fotelnek.
  • Praktikus méretek → a 120 x 83 x 96 x 42 cm-es méretnek köszönhetően a fotel tökéletesen illeszkedik minden helyiségbe.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • Szélesség: 120 cm,

  • Magasság: 83 cm,

  • Mélység: 96 cm,

  • Az ülés magassága: 42 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Ülőhely

hullámrugók

További információk
A hullámrugók innovatív megoldást jelentenek a kárpitozott bútorok ülésének kitöltésére. Kivételes rugalmasság és tartósság jellemzi őket, páratlan kényelmet és remek alátámasztást biztosítva. Alkalmazkodnak a testhez, egyenletesen elosztva a súlyt és kiküszöbölve az érintkezési pontokra nehezedő nyomást. Emellett a hullámrugók kiváló szellőzést biztosítanak. A legjobb megoldást jelentik azok számára, akiknek fontos a kényelem, a tartósság és a pihenés.

Ülőhely

T30 poliuretán habszivacs

További információk
Fedezze fel a kényelem és a tartósság tökéletes kombinációját a T30 poliuretán habszivacs üléssel ellátott társalgóbútorral. A T30 poliuretánhab egy kiváló minőségű anyag, amely páratlan rugalmasságot és kényelmet biztosít. Emellett a T30 poliuretán habszivacs kiváló tartóssággal rendelkezik, így a bútor hosszú évekig fogja szolgálni Önt. Nem deformálódik és nem veszít a puhaságából, így hosszú távú használatot biztosít a kényelem csökkenése nélkül. A T30 poliuretán habszivacs ülőfelülettel ellátott ülőbútorral a kényelembe, a tartósságba és a minőségbe fektet.

Váz

fa

Váz

forgácslap

Hátoldal

T30 poliuretán habszivacs

További információk
T30 poliuretán habszivacs - a kárpitozott bútorok háttámlájának kitöltésére használt anyag, amely páratlan kényelmet és tartósságot biztosít. Ez az innovatív hab kiváló háttámaszt és kényelmet biztosít a hosszú órákon át tartó üléshez. Közepes keménységének köszönhetően a T25 poliuretán habszivacs tökéletesen alkalmazkodik a test alakjához, optimális alátámasztást nyújtva a gerincnek. Tartósságának és rugalmasságának köszönhetően a bútor háttámlája hosszú évekig megőrzi eredeti alakját anélkül, hogy deformálódna.

Kárpitanyag

Csoport

boucle

Szín

barna

Típus

Lambi 3

Ágyneműtartó

Nem

nincs tároló

További jellemzők

Szabadon álló bútor

igen

Más modellek ugyanabból a kollekcióból elérhetőek

igen

Kiegészítő információk

A kínált bútor méreteiben enyhe eltérések lehetnek (± 2-3 cm).

Ülésmélység

52 cm

A termék csomagolása

Csomagszám 1

Súly:

40 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

120 cm x 105 cm x 85 cm

Az ügyfelek véleménye

/dalin-fotel---barna-bucla-lambi-3-p-161642-1634-1634.html