Termékleírás

Szeretne egy gaming asztalt, amely tökéletesen illik a játékstílusához és kényelmet biztosít hosszú órákon át? Ismerje meg az Alin 120 cm állítható magasságú Gaming íróasztalt - FEHÉR / fekete.

Az asztal letisztult, modern designja, fehér laminált lapja és fekete acél lábai teszik igazán vonzóvá. Az egyszerű, de stílusos színpaletta bármilyen belső terekbe könnyedén beilleszthető.

Az asztal 120 cm széles, 73 cm magas és 60 cm mély, így elegendő helyet biztosít a számítógépnek, a monitoroknak és minden szükséges eszköznek. A laminált lap és az acél lábak garantálják a tartósságot és a stabilitást, így az asztal hosszú ideig megőrzi eredeti állapotát.

Az Alin Gaming íróasztal tökéletes választás minden játékos számára, aki szereti a modern, letisztult design-t. Az asztal fehér felsőlapja és fekete lábai tökéletesen illeszkednek a modern, ipari stílusú belső terekbe.

A termék jellemzői:

  • Tökéletes méretű 120 cm széles, 73 cm magas és 60 cm mély, így elegendő helyet biztosít a számítógépnek, a monitoroknak és minden szükséges eszköznek.
  • Erős és tartós A laminált lap és az acél lábak garantálják a tartósságot és a stabilitást, így az asztal hosszú ideig megőrzi eredeti állapotát.
  • Modern design Az asztal letisztult, modern designja, fehér laminált lapja és fekete acél lábai teszik igazán vonzóvá.
  • Univerzális színpaletta Az egyszerű, de stílusos fehér és fekete színpaletta bármilyen belső terekbe könnyedén beilleszthető.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 120

    Szélesség: 120 cm,

  • 73

    Magasság: 73 cm,

  • 60

    Mélység: 60 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Asztallap

laminált lap

További információk
Nézze meg a laminált lapból készült bútorok páratlan minőségét és funkcionalitását. A laminált lap egy innovatív anyag, amely tökéletes választás a bútorokhoz. Rendkívüli tartósság, karcolás- és sérülésállóság jellemzi. A laminált bevonatnak köszönhetően a munkalap könnyen tisztítható és foltálló. Ezenkívül a minták és színek széles választékát kínálja, így bármilyen stílushoz és berendezéshez illeszkedik.

Lábak

acél

További információk
Válassza a megbízhatóságot és a stílust egy acéllábazatú bútorral., melyek hosszú éveken át tartósságot és szilárdságot biztosítanak Önnek. Az acéllábak nemcsak rendkívül erősek, hanem eleganciát és modern megjelenést kölcsönöznek a belső térnek. Ráadásul az könnyen tisztíthatók. Stílustól és preferenciáktól függetlenül egy acéllábú bútor tökéletesen illeszkedik a berendezésbe, karaktert és eleganciát adva neki. Ha ezt a terméket választja, akkor a minőségbe, és a tartósságba fektet.

Színek

Lábak színe

fekete

Felsőlap színek

fehér

A termék csomagolása

Csomagszám 1

13,7 kg

Szélesség

Szélesség:

132 cm

Magasság

Magasság:

72 cm

Mélység

Mélység:

11 cm

Az ügyfelek véleménye

/gaming-iroasztal-alin-120-cm-allithato-magassagu---feher---fekete-p-156068-1377-1377.html