Termékleírás

Keres egy tökéletes gaming asztalt, amely minden igényét kielégíti? Ismerje meg az Alin 120 cm-es állítható magasságú gaming íróasztalt!

Elegáns fekete színben pompázó asztalunk tökéletesen illeszkedik bármely modern irodába vagy otthoni munkaállomásra. Az asztal letisztult formatervezése és kifinomult megjelenése révén azonnal felhívja magára a figyelmet.

Az asztal laminált lapja és acél lábai biztosítják a tartósságot és stabil szerkezetet, amelyre szüksége van a játék közben. Az állítható magasság pedig lehetővé teszi, hogy az asztal mindenkor a legkényelmesebb munkamagasságon legyen, így hosszú órákon át is kényelmesen játszhat vagy dolgozhat.

Az Alin gaming íróasztal minden stílusú szobában jól mutat, legyen az modern, minimalista vagy ipari stílusú. A fekete színű asztallap és lábak bármilyen színű és stílusú székkel jól harmonizálnak, így az asztal könnyedén beilleszthető bármilyen belső térbe.

A termék jellemzői:

  • Állítható magasság Lehetővé teszi a személyre szabott beállítást, így hosszú órákon át is kényelmesen játszhat vagy dolgozhat.
  • Laminált asztallap Biztosítja az asztal tartósságát és ellenállóságát, így a játékosok bármilyen intenzív játék közben is biztonságban tudhatják magukat.
  • Acél lábak Biztosítják az asztal stabilitását, így nem kell attól tartania, hogy az asztal elmozdul a játék hevében.
  • Elegáns fekete szín Modern és stílusos megjelenést kölcsönöz, amely minden belső térbe beilleszkedik.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 120

    Szélesség: 120 cm,

  • 73

    Magasság: 73 cm,

  • 60

    Mélység: 60 cm,

Több paraméter

Színek

Felsőlap színek

fekete

Lábak színe

fekete

Kivitelezés

Asztallap

laminált lap

További információk
Nézze meg a laminált lapból készült bútorok páratlan minőségét és funkcionalitását. A laminált lap egy innovatív anyag, amely tökéletes választás a bútorokhoz. Rendkívüli tartósság, karcolás- és sérülésállóság jellemzi. A laminált bevonatnak köszönhetően a munkalap könnyen tisztítható és foltálló. Ezenkívül a minták és színek széles választékát kínálja, így bármilyen stílushoz és berendezéshez illeszkedik.

Lábak

acél

További információk
Válassza a megbízhatóságot és a stílust egy acéllábazatú bútorral., melyek hosszú éveken át tartósságot és szilárdságot biztosítanak Önnek. Az acéllábak nemcsak rendkívül erősek, hanem eleganciát és modern megjelenést kölcsönöznek a belső térnek. Ráadásul az könnyen tisztíthatók. Stílustól és preferenciáktól függetlenül egy acéllábú bútor tökéletesen illeszkedik a berendezésbe, karaktert és eleganciát adva neki. Ha ezt a terméket választja, akkor a minőségbe, és a tartósságba fektet.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

13,7 kg

Szélesség

Szélesség:

132 cm

Magasság

Magasság:

72 cm

Mélység

Mélység:

11 cm

Az ügyfelek véleménye

/gaming-iroasztal-alin-120-cm-allithato-magassagu---fekete-p-156072-1377-1377.html