Termékleírás

Keres egy tökéletes gaming íróasztalt, amely új szintre emeli a játékélményt? Ismerje meg az Alin 120 cm-es állítható magasságú LED szalaggal ellátott fekete gaming íróasztalt.

Ennek a fekete színű íróasztalnak a modern és letisztult dizájnja minden játéktermet vagy irodát feldob. Az asztal lapja laminált, míg a lábai erős acélból készültek, így biztosítva a tartósságot és az időtállóságot.

Az asztal méretei - 120 cm széles, 73 cm magas és 60 cm mély - tökéletesen alkalmasak minden játékos számára. Az állítható magasságú LED szalag pedig extra hangulatot teremt a játék közben.

Ez a fekete játék íróasztal minden modern stílusú belső térbe beilleszkedik. Tökéletesen passzol hozzájuk a fekete színű acél lábak, amelyek modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek neki.

A termék jellemzői:

  • Modern dizájn A letisztult és modern dizájn minden játéktermet vagy irodát feldob.
  • Erős anyagok A laminált asztallap és az acél lábak biztosítják a tartósságot és az időtállóságot.
  • Állítható LED szalag Az állítható magasságú LED szalag extra hangulatot teremt a játék közben.
  • Univerzális méretek Az asztal 120 cm széles, 73 cm magas és 60 cm mély, így tökéletesen alkalmas minden játékos számára.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 120

    Szélesség: 120 cm,

  • 73

    Magasság: 73 cm,

  • 60

    Mélység: 60 cm,

Több paraméter

Színek

Felsőlap színek

fekete

Lábak színe

fekete

Kivitelezés

Asztallap

laminált lap

További információk
Nézze meg a laminált lapból készült bútorok páratlan minőségét és funkcionalitását. A laminált lap egy innovatív anyag, amely tökéletes választás a bútorokhoz. Rendkívüli tartósság, karcolás- és sérülésállóság jellemzi. A laminált bevonatnak köszönhetően a munkalap könnyen tisztítható és foltálló. Ezenkívül a minták és színek széles választékát kínálja, így bármilyen stílushoz és berendezéshez illeszkedik.

Lábak

acél

További információk
Válassza a megbízhatóságot és a stílust egy acéllábazatú bútorral., melyek hosszú éveken át tartósságot és szilárdságot biztosítanak Önnek. Az acéllábak nemcsak rendkívül erősek, hanem eleganciát és modern megjelenést kölcsönöznek a belső térnek. Ráadásul az könnyen tisztíthatók. Stílustól és preferenciáktól függetlenül egy acéllábú bútor tökéletesen illeszkedik a berendezésbe, karaktert és eleganciát adva neki. Ha ezt a terméket választja, akkor a minőségbe, és a tartósságba fektet.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

13,7 kg

Szélesség

Szélesség:

132 cm

Magasság

Magasság:

72 cm

Mélység

Mélység:

11 cm

Az ügyfelek véleménye

/gaming-iroasztal-alin-120-cm-allithato-magassagu-led-szalaggal---fekete-p-156071-1377-1377.html