Termékleírás

Keres egy tökéletes gaming íróasztalt, amely minden igényét kielégíti? Ismerje meg a 135 cm széles, állítható magasságú Alin Gaming íróasztalt.

Elegáns fekete színével és modern dizájnjával az Alin Gaming íróasztal azonnal felhívja magára a figyelmet. Az acél lábak és a laminált asztallap kombinációja nemcsak stílusos, de rendkívül tartós és strapabíró is.

Az asztal 135 cm szélességével és 65 cm mélységével elegendő helyet biztosít a játékokhoz, munkához vagy tanuláshoz. Az állítható magasság pedig lehetővé teszi, hogy mindig a legkényelmesebb pozícióban ülhessen.

Az Alin Gaming íróasztal tökéletesen illeszkedik minden modern belső térbe. Fekete színe és egyszerű, de hatásos dizájnja remekül kiegészíti a többi bútordarabot, legyen az irodai vagy otthoni környezet.

A termék jellemzői:

  • Elegáns dizájn A fekete szín és a modern formatervezés stílusos megjelenést kölcsönöz.
  • Tartós anyagok A laminált asztallap és az acél lábak hosszú élettartamot biztosítanak.
  • Állítható magasság Lehetővé teszi a legkényelmesebb pozícióban történő ülést.
  • Tágas asztallap A 135 cm szélességű és 65 cm mély asztallap elegendő helyet biztosít a játékokhoz, munkához vagy tanuláshoz.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 135

    Szélesség: 135 cm,

  • 73

    Magasság: 73 cm,

  • 65

    Mélység: 65 cm,

Több paraméter

Színek

Felsőlap színek

fekete

Lábak színe

fekete

Kivitelezés

Asztallap

laminált lap

További információk
Nézze meg a laminált lapból készült bútorok páratlan minőségét és funkcionalitását. A laminált lap egy innovatív anyag, amely tökéletes választás a bútorokhoz. Rendkívüli tartósság, karcolás- és sérülésállóság jellemzi. A laminált bevonatnak köszönhetően a munkalap könnyen tisztítható és foltálló. Ezenkívül a minták és színek széles választékát kínálja, így bármilyen stílushoz és berendezéshez illeszkedik.

Lábak

acél

További információk
Válassza a megbízhatóságot és a stílust egy acéllábazatú bútorral., melyek hosszú éveken át tartósságot és szilárdságot biztosítanak Önnek. Az acéllábak nemcsak rendkívül erősek, hanem eleganciát és modern megjelenést kölcsönöznek a belső térnek. Ráadásul az könnyen tisztíthatók. Stílustól és preferenciáktól függetlenül egy acéllábú bútor tökéletesen illeszkedik a berendezésbe, karaktert és eleganciát adva neki. Ha ezt a terméket választja, akkor a minőségbe, és a tartósságba fektet.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

15 kg

Szélesség

Szélesség:

147 cm

Magasság

Magasság:

77 cm

Mélység

Mélység:

11 cm

Az ügyfelek véleménye

/gaming-iroasztal-alin-135-cm-allithato-magassagu---fekete-p-156070-1377-1377.html