Termékleírás

Gondolkozol egy tökéletes íróasztalon a játékhoz? Ismerd meg a Gaming íróasztal Alin 135 cm állítható magasságú LED szalaggal - FEHÉR / fekete terméket.

Ennek az asztalnak az egyszerű fehér színe és a fekete lábai eleganciát kölcsönöznek, ami minden irodában vagy játékteremben jól mutat. A LED szalag egyedi megjelenést biztosít, ami megkülönbözteti a többi asztaltól.

Az asztal laminált lapból készült, ami tartósságot és ellenállóságot biztosít. Az acél lábak pedig extra stabilitást adnak. Az asztal méretei - 135 cm széles, 73 cm magas és 65 cm mély - ideálisak a játékhoz és a munkához egyaránt.

Az asztal modern stílusa tökéletesen illeszkedik minden modern irodába vagy játékterembe. A fehér felsőlap és a fekete lábak kombinációja univerzális, így bármilyen színű és stílusú belső térbe könnyedén beilleszthető.

A termék jellemzői:

  • Modern dizájn A fehér felsőlap és a fekete acél lábak elegáns és modern megjelenést kölcsönöznek az asztalnak.
  • Tartós anyagok A laminált lap és az acél lábak hosszú élettartamot és stabilitást biztosítanak.
  • Állítható LED szalag Az állítható LED szalag egyedi megjelenést biztosít és hozzáad egy plusz dimenziót a játékélményhez.
  • Optimális méretek Az asztal méretei - 135 cm széles, 73 cm magas és 65 cm mély - ideálisak a játékhoz és a munkához egyaránt.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 135

    Szélesség: 135 cm,

  • 73

    Magasság: 73 cm,

  • 65

    Mélység: 65 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Asztallap

laminált lap

További információk
Nézze meg a laminált lapból készült bútorok páratlan minőségét és funkcionalitását. A laminált lap egy innovatív anyag, amely tökéletes választás a bútorokhoz. Rendkívüli tartósság, karcolás- és sérülésállóság jellemzi. A laminált bevonatnak köszönhetően a munkalap könnyen tisztítható és foltálló. Ezenkívül a minták és színek széles választékát kínálja, így bármilyen stílushoz és berendezéshez illeszkedik.

Lábak

acél

További információk
Válassza a megbízhatóságot és a stílust egy acéllábazatú bútorral., melyek hosszú éveken át tartósságot és szilárdságot biztosítanak Önnek. Az acéllábak nemcsak rendkívül erősek, hanem eleganciát és modern megjelenést kölcsönöznek a belső térnek. Ráadásul az könnyen tisztíthatók. Stílustól és preferenciáktól függetlenül egy acéllábú bútor tökéletesen illeszkedik a berendezésbe, karaktert és eleganciát adva neki. Ha ezt a terméket választja, akkor a minőségbe, és a tartósságba fektet.

Színek

Lábak színe

fekete

Felsőlap színek

fehér

A termék csomagolása

Csomagszám 1

15 kg

Szélesség

Szélesség:

147 cm

Magasság

Magasság:

77 cm

Mélység

Mélység:

11 cm

Az ügyfelek véleménye

/gaming-iroasztal-alin-135-cm-allithato-magassagu-led-szalaggal---feher---fekete-p-156064-1377-1377.html