Termékleírás

Keresed az ideális gaming íróasztalt, amely minden igényedet kielégíti? Ismerd meg a Lamit 120 cm állítható magasságú gaming íróasztalt - fekete.

Az asztal megjelenése letisztult és modern, a fekete szín pedig minden belső tervhez hozzáad egy kis eleganciát. A Lamit gaming íróasztal a legjobb választás, ha a stílus és a funkcionalitás egyensúlyát keresed.

A Lamit gaming íróasztal 120 cm szélességű, 73 cm magasságú és 60 cm mélységű. Az asztallap laminált, az acél lábak pedig biztosítják a stabilitást és a tartósságot. Az asztal méretei tökéletesek minden játékos számára, aki szeretné kényelmesen és hatékonyan elrendezni a játékeszközeit.

A Lamit gaming íróasztal remekül illeszkedik minden modern belső térbe. A fekete színű asztallap és acél lábak harmonikusan illeszkednek minden színkombinációhoz, így az asztal tökéletesen beilleszkedik a játékszobába, az irodába vagy a nappaliba.

A termék jellemzői:

  • Állítható magasság: Az asztal magassága könnyedén állítható, így mindenki számára kényelmes használatot biztosít.
  • Robusztus kivitelezés: A laminált asztallap és az acél lábak garantálják a termék hosszú élettartamát.
  • Optimális méretezés: Az asztal méretei - 120 x 73 x 60 cm - ideálisak minden játékos számára.
  • Stílusos design: A fekete színű asztal modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a belső térnek.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 120

    Szélesség: 120 cm,

  • 73

    Magasság: 73 cm,

  • 60

    Mélység: 60 cm,

  • Głębokość blatu: 60 cm,

Több paraméter

Színek

Felsőlap színek

fekete

Lábak színe

fekete

Kivitelezés

Asztallap

laminált lap

További információk
Nézze meg a laminált lapból készült bútorok páratlan minőségét és funkcionalitását. A laminált lap egy innovatív anyag, amely tökéletes választás a bútorokhoz. Rendkívüli tartósság, karcolás- és sérülésállóság jellemzi. A laminált bevonatnak köszönhetően a munkalap könnyen tisztítható és foltálló. Ezenkívül a minták és színek széles választékát kínálja, így bármilyen stílushoz és berendezéshez illeszkedik.

Lábak

acél

További információk
Válassza a megbízhatóságot és a stílust egy acéllábazatú bútorral., melyek hosszú éveken át tartósságot és szilárdságot biztosítanak Önnek. Az acéllábak nemcsak rendkívül erősek, hanem eleganciát és modern megjelenést kölcsönöznek a belső térnek. Ráadásul az könnyen tisztíthatók. Stílustól és preferenciáktól függetlenül egy acéllábú bútor tökéletesen illeszkedik a berendezésbe, karaktert és eleganciát adva neki. Ha ezt a terméket választja, akkor a minőségbe, és a tartósságba fektet.

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

15 kg

Szélesség

Szélesség:

132 cm

Magasság

Magasság:

72 cm

Mélység

Mélység:

11 cm

Az ügyfelek véleménye

/gaming-iroasztal-lamit-120-cm-allithato-magassagu---fekete-p-156057-1377-1377.html