Termékleírás

Szeretnél egy egyedülálló, modern íróasztalt, amely minden igényedet kielégíti? Ismerd meg a Lamit 120 cm-es, állítható magasságú, LED szalaggal ellátott gaming íróasztalt - FEHÉR / fekete!

Az asztal fehér laminált lapja és fekete acél lábai harmonikus kontrasztot alkotnak, amely minden irodában vagy otthoni munkaállomáson stílusos megjelenést kölcsönöz. A LED szalag pedig egyedi és modern hangulatot teremt.

Az asztal 120 cm széles, 73 cm magas és 60 cm mély - tökéletes méretű mindazok számára, akik egy praktikus, de mégis stílusos íróasztalt keresnek. Az állítható magasság és a 60 cm-es asztallap mélység biztosítja, hogy mindig kényelmesen és hatékonyan dolgozhass.

Ez az íróasztal ideális választás modern és minimalista stílusú irodákba vagy otthoni munkaállomásokra. Fekete lábai és fehér asztallapja tökéletesen illeszkedik a letisztult, egyszerű berendezésekhez.

A termék jellemzői:

  • Stílusos megjelenés Modern, letisztult design, amely minden irodai vagy otthoni munkakörnyezetben jól mutat.
  • Praktikus méretek 120 cm szélesség, 73 cm magasság és 60 cm mélység - ideális méret azok számára, akik egy kompakt, de mégis tágas íróasztalt keresnek.
  • Állítható magasság Lehetővé teszi, hogy mindig a számodra legkényelmesebb pozícióban dolgozhass.
  • LED szalag Egyedi és modern megjelenést kölcsönöz az íróasztalnak, miközben kellemes hangulatot teremt a munkavégzéshez.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 120

    Szélesség: 120 cm,

  • 73

    Magasság: 73 cm,

  • 60

    Mélység: 60 cm,

  • Głębokość blatu: 60 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Asztallap

laminált lap

További információk
Nézze meg a laminált lapból készült bútorok páratlan minőségét és funkcionalitását. A laminált lap egy innovatív anyag, amely tökéletes választás a bútorokhoz. Rendkívüli tartósság, karcolás- és sérülésállóság jellemzi. A laminált bevonatnak köszönhetően a munkalap könnyen tisztítható és foltálló. Ezenkívül a minták és színek széles választékát kínálja, így bármilyen stílushoz és berendezéshez illeszkedik.

Lábak

acél

További információk
Válassza a megbízhatóságot és a stílust egy acéllábazatú bútorral., melyek hosszú éveken át tartósságot és szilárdságot biztosítanak Önnek. Az acéllábak nemcsak rendkívül erősek, hanem eleganciát és modern megjelenést kölcsönöznek a belső térnek. Ráadásul az könnyen tisztíthatók. Stílustól és preferenciáktól függetlenül egy acéllábú bútor tökéletesen illeszkedik a berendezésbe, karaktert és eleganciát adva neki. Ha ezt a terméket választja, akkor a minőségbe, és a tartósságba fektet.

Színek

Lábak színe

fekete

Felsőlap színek

fehér

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

15 kg

Szélesség

Szélesség:

132 cm

Magasság

Magasság:

72 cm

Mélység

Mélység:

11 cm

Az ügyfelek véleménye

/gaming-iroasztal-lamit-120-cm-allithato-magassagu-led-szalaggal---feher---fekete-p-156052-1377-1377.html