Termékleírás

Keres egy tökéletes gaming íróasztalt, amely kielégíti minden igényét? Ismerje meg a Lamit 135 cm-es, állítható magasságú, LED szalaggal ellátott fekete gaming íróasztalt!

Az asztal fekete laminált lapja és acél lábai modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek neki. A fekete színű asztallap és lábak harmonikus összhangban vannak egymással, így az asztal könnyedén illeszkedik bármilyen belső térbe.

A Lamit 135 cm-es gaming íróasztal nem csak a kinézete miatt lesz kedvence. Az asztal 135 cm széles, 73 cm magas és 65 cm mély, így tökéletes méretű a játékokhoz. Az állítható magasságú design és a LED szalag hozzáadott funkciója kényelmesebbé és élvezetesebbé teszi a játékélményt.

Az asztal fekete színe és modern kialakítása tökéletesen illik a modern és minimalista belső terekbe. Az asztal fekete színe és acél lábai egyszerűen kombinálhatók más bútorokkal és dekorációs elemekkel.

A termék jellemzői:

  • Modern dizájn A fekete laminált lap és az acél lábak modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek az asztalnak.
  • Állítható magasság Az állítható magasságú design lehetővé teszi, hogy az asztal tökéletesen illeszkedjen a személyes igényeihez.
  • LED szalag A hozzáadott LED szalag funkciója különleges hangulatot teremt a játék során.
  • Tökéletes méret Az asztal 135 cm széles, 73 cm magas és 65 cm mély, így tökéletes méretű a játékokhoz.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 135

    Szélesség: 135 cm,

  • 73

    Magasság: 73 cm,

  • 65

    Mélység: 65 cm,

  • Głębokość blatu: 65 cm,

Több paraméter

Színek

Felsőlap színek

fekete

Lábak színe

fekete

Kivitelezés

Asztallap

laminált lap

További információk
Nézze meg a laminált lapból készült bútorok páratlan minőségét és funkcionalitását. A laminált lap egy innovatív anyag, amely tökéletes választás a bútorokhoz. Rendkívüli tartósság, karcolás- és sérülésállóság jellemzi. A laminált bevonatnak köszönhetően a munkalap könnyen tisztítható és foltálló. Ezenkívül a minták és színek széles választékát kínálja, így bármilyen stílushoz és berendezéshez illeszkedik.

Lábak

acél

További információk
Válassza a megbízhatóságot és a stílust egy acéllábazatú bútorral., melyek hosszú éveken át tartósságot és szilárdságot biztosítanak Önnek. Az acéllábak nemcsak rendkívül erősek, hanem eleganciát és modern megjelenést kölcsönöznek a belső térnek. Ráadásul az könnyen tisztíthatók. Stílustól és preferenciáktól függetlenül egy acéllábú bútor tökéletesen illeszkedik a berendezésbe, karaktert és eleganciát adva neki. Ha ezt a terméket választja, akkor a minőségbe, és a tartósságba fektet.

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

16,5 kg

Szélesség

Szélesség:

147 cm

Magasság

Magasság:

77 cm

Mélység

Mélység:

11 cm

Az ügyfelek véleménye

/gaming-iroasztal-lamit-135-cm-allithato-magassagu-led-szalaggal---fekete-p-156054-1377-1377.html