Termékleírás

Keres egy tökéletes gaming asztalt, amely összhangban van modern otthoni irodájával? Ismerje meg a Gemi gaming íróasztalt - fekete / piros!

Ez a játékasztal egy igazi szemcsemege minden modern otthonban. A fekete és piros színkombinációja éles kontrasztot és izgalmas kinézetet kölcsönöz neki, amely minden játékot egy új szintre emel.

A Gemi gaming íróasztal nem csak jól néz ki, de praktikus is. A 100 x 74 x 60 x 60 cm-es méretei tökéletesen illeszkednek minden otthoni irodába, és elegendő helyet biztosítanak a játékhoz szükséges összes eszköz számára. A laminált asztallap és test tartósságot és könnyű tisztítást ígér.

A fekete és piros színkombinációja, valamint a modern design tökéletesen illik minden modern stílusú otthonba. Kombinálja ezt az asztalt fekete bőr irodai székkel a teljes játékélmény érdekében.

A termék jellemzői:

  • Modern design A fekete és piros színkombináció és a letisztult vonalak modern és trendi megjelenést kölcsönöznek.
  • Praktikus méretek A 100 x 74 x 60 x 60 cm-es méretek tökéletesen illeszkednek minden otthoni irodába és elegendő helyet biztosítanak a játékhoz szükséges eszközök számára.
  • Laminált asztallap és test Az anyag tartósságot és könnyű tisztítást biztosít, így az asztal hosszú ideig megőrzi szépségét.
  • Önálló összeszerelés Az asztal becsomagolt bútorként érkezik, így Ön saját maga szerelheti össze a saját kényelme szerint.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 100

    Szélesség: 100 cm,

  • 74

    Magasság: 74 cm,

  • 60

    Mélység: 60 cm,

  • Głębokość blatu: 60 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Asztallap

laminált lap

További információk
Nézze meg a laminált lapból készült bútorok páratlan minőségét és funkcionalitását. A laminált lap egy innovatív anyag, amely tökéletes választás a bútorokhoz. Rendkívüli tartósság, karcolás- és sérülésállóság jellemzi. A laminált bevonatnak köszönhetően a munkalap könnyen tisztítható és foltálló. Ezenkívül a minták és színek széles választékát kínálja, így bármilyen stílushoz és berendezéshez illeszkedik.

Test

laminált lap

További információk
Laminált lap - egyedi megoldás bútorai számára! Képzelje el a tartósságot, a stílust és a könnyű használatot egyben. A laminált lap egy olyan anyag, amely nemcsak eleganciát kölcsönöz, hanem kivételes tartósságot is biztosít. Bevonata megvéd a karcolásoktól, foltoktól és sérülésektől, így bútorai évekig kiváló állapotban maradnak. És ez nem minden! A laminált lap könnyen tisztítható - egy nedves ruhával eltávolíthatja a szennyeződéseket. Ráadásul a különféle minták, színek és textúrák választéka lehetővé teszi, hogy a bútorokat az Ön stílusához és enteriőrjéhez igazítsa.

Színek

Berakás színei

piros

Testszínek

fekete

Felsőlap színek

fekete

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

23 kg

Szélesség

Szélesség:

110 cm

Magasság

Magasság:

80 cm

Mélység

Mélység:

7 cm

Az ügyfelek véleménye

/gemi-gaming-iroasztal---fekete---piros-p-156027-1377-1377.html