Termékleírás

Szeretne egy tökéletesen kialakított, függőlegesen összecsukható ágyhoz tartozó polcot, amely íróasztalként is szolgál? Ismerje meg a Basic Polc S termékünket - a fehér matt kivitelű tökéletes megoldást.

A Basic Polc S modern, letisztult formavilágával és elegáns fehér matt színével nem csak praktikus, de vizuálisan is lenyűgöző választás. A bútor kialakítása bármilyen belső térhez hozzáadja a stílust és az eleganciát.

A bútor laminált lapból készült, amely ellenálló és tartós. Az ABS szegélyek és a HDF hátoldal további stabilitást biztosítanak. A push-to-open nyitási rendszerrel rendelkező ajtó és a három fiók könnyen használható és kényelmes tárolóhelyet biztosít. A polc további helyet kínál a szükséges dolgok elhelyezésére.

A Basic Polc S bútort bármilyen modern vagy minimalista belső térben elhelyezheti. Fehér matt színe miatt jól illeszkedik más bútorokhoz, és tökéletesen kiegészíti a helyiség általános hangulatát.

A termék jellemzői:

  • Tartós kivitel A laminált lapból készült bútor ellenálló és hosszú élettartamú.
  • Push-to-open rendszer A push-to-open nyitási rendszernek köszönhetően az ajtó és a fiókok könnyen és kényelmesen használhatók.
  • Praktikus tárolóhely Az ajtó mögötti és a három fiókban rengeteg hely van a szükséges dolgok tárolására, a polc pedig további helyet biztosít.
  • Stílusos megjelenés A letisztult, modern design és a fehér matt szín elegáns megjelenést kölcsönöz a bútornak.

Méretek és paraméterek

Méretek

Több paraméter

Kivitelezés

Előlap

laminált lap 18 mm

További információk
A 18 mm vastag laminált lap tartós és stílusos alapanyag, amely tökéletes bútorfrontokhoz. Ha laminált lapból készült bútort választ, a funkcionalitás és az esztétikum kombinációját kapja. Ezt a lapot rendkívüli tartósság és karcállóság jellemzi. Ezenkívül a tábla felületén található laminált anyag biztosítja a könnyű ápolást és tisztítást, ami fontos a mindennapi használat során. Sokoldalúságának köszönhetően a laminált lap kiváló választás mindazok számára, akik tartós, könnyen ápolható és esztétikus előlapú bútort keresnek.

Test

laminált lap 25 mm

Színek

Testszínek

matt

Ajtó színek

matt

Fiók színei - elöl

fehér

Polc színek

fehér

Kivitelezés

Hátoldal

HDF-lap

Szegély

ABS

Nyitási rendszer

push-to-open

Tartozékok

Ajtók száma

1

Fiókok száma

3

Polcok száma

1

Összeszerelés

Jobb/bal oldal

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

48,6 kg

Szélesség

Szélesség:

60 cm

Magasság

Magasság:

8 cm

Mélység

Mélység:

222 cm

Csomagszám 2

16,4 kg

Szélesség

Szélesség:

43 cm

Magasság

Magasság:

12 cm

Mélység

Mélység:

63 cm

Az ügyfelek véleménye

/genius-polc-s-fuggoleges-osszecsukhato-agyhoz--iroasztallal---feher-matt-p-150636-1085-1085.html