Termékleírás

Keresed azt az ágyat, ami tökéletesen illeszkedik a gyermeked szobájába? Ismerd meg az Alessio 13 ifjúsági ágyat, melynek méretei 120x200 cm, és a gyönyörű eukaliptusz és tölgy színekben kapható.

Az Alessio 13 ifjúsági ágy letisztult designja és természetes színei minden gyermek szobájában jól mutatnak. Az eukaliptusz és tölgy színek elegáns és időtálló megjelenést kölcsönöznek az ágynak.

A 16 mm-es laminált lapból készült ágytest garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot. Az ágyon található két fiók és egy nyitott polc kiváló tárolóhelyet biztosít a gyermeked játékai, könyvei és egyéb személyes tárgyai számára.

Az Alessio 13 ifjúsági ágy ideális választás mindazok számára, akik szeretik a természetes anyagokat és a funkcionalitást. Az ágy tökéletesen illeszkedik a modern, minimalista vagy skandináv stílusú gyermekszobákba.

A termék jellemzői:

  • Stabil kivitelezés A 16 mm-es laminált lapból készült ágytest garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot.
  • Praktikus tárolóhely Az ágyon található két fiók és egy nyitott polc kiváló tárolóhelyet biztosít a gyermeked játékai, könyvei és egyéb személyes tárgyai számára.
  • Elegáns design Az eukaliptusz és tölgy színek elegáns és időtálló megjelenést kölcsönöznek az ágynak.
  • Univerzális stílus Az ágy tökéletesen illeszkedik a modern, minimalista vagy skandináv stílusú gyermekszobákba.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 211

    Szélesség: 211 cm,

  • 87

    Magasság: 87 cm,

  • 134

    Mélység: 134 cm,

  • A matrac mérete: 120x200

Több paraméter

Színek

Ajtók színei

baltic dune tölgy

Testszínek

eukaliptus

Kivitelezés

Test

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Keret

Igen

bútorlap

Tartozékok

Fiókok száma

2

Nyitott polcok száma

1

Matrac típusa

Nem

Összeszerelés

Jobb/bal oldal

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

Az ügyfelek véleménye

/ifjusagi-agy-alessio-13---120x200-cm---eukaliptusz---stejar-baltic-dune-p-161405-1023-1023.html