Termékleírás

Szeretnél egy tökéletes ifjúsági ágyat, ami minden igényedet kielégíti? Ismerd meg a Luca 14 - 120x200 - homokbézs ifjúsági ágyat!

A Luca 14 ifjúsági ágy elegáns, homokbézs színével és letisztult formatervezésével minden szobát beragyog. A szürke kárpitozás pedig modern és stílusos megjelenést kölcsönöz neki.

Az ágy 134 cm széles, 87 cm magas és 211 cm mély, így tökéletesen illeszkedik minden szobába. A 16 mm-es laminált lapból készült test garantálja a tartósságot és az ellenálló képességet. A matrac mérete 120 cm, ami ideális a kényelmes alváshoz.

A Luca 14 ifjúsági ágy tökéletesen passzol minden modern stílusú szobába. Homokbézs színe és szürke kárpitozása harmonikus összhangban van a legtöbb színvilággal, így könnyedén beilleszthető a már meglévő bútorok közé.

A termék jellemzői:

  • Stílusos design: A homokbézs szín és a szürke kárpitozás modern és elegáns megjelenést kölcsönöz az ágynak.
  • Robusztus szerkezet: A 16 mm-es laminált lapból készült test garantálja a tartósságot és az ellenálló képességet.
  • Optimális méret: Az ágy 134 cm széles, 87 cm magas és 211 cm mély, így tökéletesen illeszkedik minden szobába. A matrac mérete 120 cm, ami ideális a kényelmes alváshoz.
  • Univerzális stílus: A Luca 14 ifjúsági ágy tökéletesen passzol minden modern stílusú szobába. Homokbézs színe és szürke kárpitozása harmonikus összhangban van a legtöbb színvilággal.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 134

    Szélesség: 134 cm,

  • 87

    Magasság: 87 cm,

  • 211

    Mélység: 211 cm,

  • A matrac mérete: 120x200

Több paraméter

Kivitelezés

Test

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Színek

Előlap színe

bézs homok

Test színei

homokos bézs

Kárpitanyag

Szín

szürke

Keret

Igen

Matrac típusa

Nem

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

Az ügyfelek véleménye

/ifjusagi-agy-luca-14---120x200---homokbezs-p-161753-1023-1023.html