Termékleírás

Szeretne egy tökéletesen kialakított és stílusos íróasztalt, amely minden igényét kielégíti? Ismerje meg az Alessio 10 - 125 cm!

Az Alessio íróasztal modern designja és a lenyűgöző eukaliptusz és tölgy színkombinációja azonnal felkelti az érdeklődését. A fekete fém lábak további eleganciát kölcsönöznek a terméknek, így az íróasztal minden környezetben tökéletesen mutat.

Az Alessio íróasztal 125 x 83 x 62 cm-es méreteivel és a 16 mm-es laminált lapból készült testével tökéletes választás azok számára, akik egy praktikus és tartós íróasztalt keresnek. A termék két nyitott polccal is rendelkezik, így könnyedén tárolhatja az összes szükséges irodai eszközt.

Az Alessio íróasztal tökéletesen illeszkedik minden modern irodai környezetbe. Az tölgy és eukaliptusz színkombinációja természetes hangulatot kölcsönöz, míg a fekete fém lábak modern és elegáns megjelenést biztosítanak.

A termék jellemzői:

  • Modern design Az Alessio íróasztal modern designja és lenyűgöző színkombinációja minden irodai környezetben tökéletesen mutat.
  • Tartós kivitelezés A 16 mm-es laminált lapból készült test hosszú élettartamot és tartósságot garantál.
  • Praktikus tárolás Az íróasztal két nyitott polccal rendelkezik, így könnyedén tárolhatja az összes szükséges irodai eszközt.
  • Változatos elrendezés Az összeszerelés jobb/bal oldalon lehetséges, így az íróasztal minden helyiségbe tökéletes.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 125

    Szélesség: 125 cm,

  • 83

    Magasság: 83 cm,

  • 62

    Mélység: 62 cm,

Több paraméter

Színek

Ajtók színei

baltic dune tölgy

Testszínek

eukaliptus

Testszínek

fekete

Kivitelezés

Test

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Lábak

fém

További információk
Válassza a fémlábazatú bútorok megbízhatóságát és modern kialakítását. Ezek a masszív és stílusos lábak egyedi hangulatot kölcsönöznek a berendezésnek. Stabilitást és tartósságot garantálnak, így hosszú évekig élvezheti használatát. A fémlábak emellett könnyen tisztíthatók - egyszerűen törölje le őket egy nedves ruhával. Minimalista kialakításuk tökéletesen illeszkedik a különböző lakberendezési stílusokhoz, a moderntől az ipari stílusig.

Kivitelezés

Hátoldal

HDF-lap

Tartozékok

Nyitott polcok száma

2

Összeszerelés

Jobb/bal oldal

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

Az ügyfelek véleménye

/iroasztal-alessio-10---125-cm---eukaliptusz---stejar-baltic-dune-p-161398-1377-1377.html