Termékleírás

Szüksége van egy tökéletes íróasztalra otthoni irodájába vagy munkahelyére? Ismerje meg a Genius 110 cm-es olajozott tölgy íróasztalunkat.

Az olajozott tölgy színű kivitel elegáns és modern megjelenést kölcsönöz az asztalnak, amely bármely helyiség díszévé válhat. A letisztult vonalvezetés és a természetes fa színű kialakítás tökéletesen illeszkedik a modern és hagyományos belső terekhez egyaránt.

Az asztal 110 cm széles, 78 cm magas és 60 cm mély, így elegendő helyet biztosít a számítógépnek, dokumentumoknak és egyéb irodai eszközöknek. Az 18 mm-es laminált előlap és a 25 mm-es laminált test garantálja a termék tartósságát és ellenállóságát. Az ABS szegély további védelmet nyújt a kopás ellen.

Az asztal természetes tölgy színének köszönhetően jól illeszkedik a legtöbb belső térhez. Legyen szó modern irodáról vagy hagyományos otthoni irodáról, ez az asztal tökéletes választás lehet.

A termék jellemzői:

  • Tágas munkaterület A 110 cm széles és 60 cm mély munkafelület elegendő helyet biztosít a számítógépnek, dokumentumoknak és egyéb irodai eszközöknek.
  • Erős és tartós kivitel Az 18 mm-es laminált előlap és a 25 mm-es laminált test garantálja a termék tartósságát és ellenállóságát.
  • Stílusos design Az olajozott tölgy színű kivitel elegáns és modern megjelenést kölcsönöz az asztalnak.
  • Univerzális stílus A természetes fa színű kialakítás tökéletesen illeszkedik a modern és hagyományos belső terekhez egyaránt.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 110

    Szélesség: 110 cm,

  • 78

    Magasság: 78 cm,

  • 60

    Mélység: 60 cm,

Több paraméter

Színek

Testszínek

olajos tölgy

Kivitelezés

Előlap

laminált lap 18 mm

További információk
A 18 mm vastag laminált lap tartós és stílusos alapanyag, amely tökéletes bútorfrontokhoz. Ha laminált lapból készült bútort választ, a funkcionalitás és az esztétikum kombinációját kapja. Ezt a lapot rendkívüli tartósság és karcállóság jellemzi. Ezenkívül a tábla felületén található laminált anyag biztosítja a könnyű ápolást és tisztítást, ami fontos a mindennapi használat során. Sokoldalúságának köszönhetően a laminált lap kiváló választás mindazok számára, akik tartós, könnyen ápolható és esztétikus előlapú bútort keresnek.

Test

laminált lap 25 mm

Kivitelezés

Szegély

ABS

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

48,6 kg

Szélesség

Szélesség:

60 cm

Magasság

Magasság:

8 cm

Mélység

Mélység:

222 cm

Csomagszám 2

16,4 kg

Szélesség

Szélesség:

43 cm

Magasság

Magasság:

12 cm

Mélység

Mélység:

63 cm

Az ügyfelek véleménye

/iroasztal-genius-110-cm---olajozott-tolgy-p-161321-1377-1377.html