Termékleírás

Keres egy tökéletes íróasztalt, amely minden igényét kielégíti? Ismerje meg a Luca 8 fiókos íróasztalt, amely 120 cm széles, homokbézs / balti tölgy színű!

A Luca íróasztal elegáns megjelenése minden szemlélőt lenyűgöz. A homokszínű bézs és az olajos tölgy színű előlap páratlan eleganciát kölcsönöz a bútornak. A modern designnak köszönhetően bármilyen belső térbe könnyedén beilleszthető.

Az íróasztal 120 cm széles, 105 cm magas és 40 cm mély, így bőséges helyet biztosít mindennapi munkájához. Az asztal laminált lapból készült, ami garantálja a termék hosszú élettartamát. A bútor 2 fiókkal és 3 ajtóval rendelkezik, amelyek sok helyet biztosítanak az irodai eszközök tárolására.

A Luca íróasztal tökéletesen illik a modern és minimalista belső terekbe. A homokszínű bézs és az olajos tölgy színű előlap harmonikusan illeszkedik a legtöbb színkombinációhoz.

A termék jellemzői:

  • Tágas méretek A 120 cm széles, 105 cm magas és 40 cm mély íróasztal bőséges helyet biztosít az irodai eszközök tárolására.
  • Minőségi anyaghasználat A laminált lapból készült asztal hosszú élettartamot garantál.
  • Praktikus tárolóhely A 2 fiók és 3 ajtó rengeteg helyet biztosítanak a szükséges irodai eszközök tárolására.
  • Stílusos design A modern design és az elegáns színkombináció minden belső térben jól mutat.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 120

    Szélesség: 120 cm,

  • 105

    Magasság: 105 cm,

  • 40

    Mélység: 40 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Lábak

fém

További információk
Válassza a fémlábazatú bútorok megbízhatóságát és modern kialakítását. Ezek a masszív és stílusos lábak egyedi hangulatot kölcsönöznek a berendezésnek. Stabilitást és tartósságot garantálnak, így hosszú évekig élvezheti használatát. A fémlábak emellett könnyen tisztíthatók - egyszerűen törölje le őket egy nedves ruhával. Minimalista kialakításuk tökéletesen illeszkedik a különböző lakberendezési stílusokhoz, a moderntől az ipari stílusig.

Test

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Előlap

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastag laminált lap tartós és stílusos alapanyag, amely tökéletes bútorfrontokhoz. Ha laminált lapból készült bútort választ, a funkcionalitás és az esztétikum kombinációját kapja. Ezt a lapot rendkívüli tartósság és karcállóság jellemzi. Ezenkívül a tábla felületén található laminált anyag biztosítja a könnyű ápolást és tisztítást, ami fontos a mindennapi használat során. Sokoldalúságának köszönhetően a laminált lap kiváló választás mindazok számára, akik tartós, könnyen ápolható és esztétikus előlapú bútort keresnek.

Színek

Előlap színe

bézs homok

Előlap színe

olajos tölgy

Test színei

homokos bézs

Kivitelezés

Hátoldal

HDF-lap

Tartozékok

Fiókok száma

2

Ajtók száma

3

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

Az ügyfelek véleménye

/iroasztal-luca-8-fiokokkal-120-cm---homokbezs---balti-tolgy-p-161766-1012-1012.html