Termékleírás

Keres egy tökéletes íróasztalt, amelynek helye van minden szükséges irodai eszköznek? Ismerje meg a Luca 9 fiókos íróasztalt, amelynek eukaliptusz és balti tölgy színei hozzáadnak egy kis természetes hangulatot az irodájához.

A Luca 9 fiókos íróasztal elegáns és modern megjelenést kölcsönöz az irodájának. Az eukaliptusz és a balti tölgy színei elegánsan ötvözik a természetes és a modern stílusjegyeket.

Az íróasztal laminált lapból készült, amely ellenálló és könnyen tisztítható. A 9 fiók elegendő helyet biztosít az összes irodai eszköznek, míg a görgős síneknek köszönhetően a fiókok könnyedén nyithatók és zárhatók. A fém lábak stabilitást és tartósságot biztosítanak.

A Luca 9 fiókos íróasztal tökéletesen illeszkedik a modern és természetközeli stílusú irodákba. Az eukaliptusz és a balti tölgy színei jól harmonizálnak a természetes anyagokkal és színekkel.

A termék jellemzői:

  • Praktikus tárolás 9 fiókja van, így elegendő helyet biztosít az összes irodai eszköznek.
  • Elegáns kivitel Az eukaliptusz és a balti tölgy színei elegáns megjelenést kölcsönöznek az irodának.
  • Erős és tartós A laminált lap és a fém lábak erős és tartós szerkezetet biztosítanak.
  • Könnyű használat A görgős síneknek köszönhetően a fiókok könnyedén nyithatók és zárhatók.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 95

    Szélesség: 95 cm,

  • 105

    Magasság: 105 cm,

  • 40

    Mélység: 40 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Test

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Előlap

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastag laminált lap tartós és stílusos alapanyag, amely tökéletes bútorfrontokhoz. Ha laminált lapból készült bútort választ, a funkcionalitás és az esztétikum kombinációját kapja. Ezt a lapot rendkívüli tartósság és karcállóság jellemzi. Ezenkívül a tábla felületén található laminált anyag biztosítja a könnyű ápolást és tisztítást, ami fontos a mindennapi használat során. Sokoldalúságának köszönhetően a laminált lap kiváló választás mindazok számára, akik tartós, könnyen ápolható és esztétikus előlapú bútort keresnek.

Lábak

fém

További információk
Válassza a fémlábazatú bútorok megbízhatóságát és modern kialakítását. Ezek a masszív és stílusos lábak egyedi hangulatot kölcsönöznek a berendezésnek. Stabilitást és tartósságot garantálnak, így hosszú évekig élvezheti használatát. A fémlábak emellett könnyen tisztíthatók - egyszerűen törölje le őket egy nedves ruhával. Minimalista kialakításuk tökéletesen illeszkedik a különböző lakberendezési stílusokhoz, a moderntől az ipari stílusig.

Színek

Testszínek

eukaliptus

Ajtók színei

eukaliptus

Ajtók színei

baltic dune tölgy

Kivitelezés

Fiókvezetők

görgős sínek

Hátoldal

HDF-lap

Tartozékok

Ajtók száma

2

Fiókok száma

2

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

Az ügyfelek véleménye

/iroasztal-luca-9-fiokokkal-95-cm---eukaliptusz---balti-tolgy-p-161787-1012-1012.html