Termékleírás

Keres egy tökéletes sarokszekrényt modern nappalijához? Ismerje meg a Drop 01 sarokszekrényt, 82 cm-es méretben, fjord bükk / fehér / platina szürke színekben!

A Drop 01 sarokszekrény kifinomult stílusával és modern színkombinációjával tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe. A fjord bükk, fehér és platina szürke színek elegáns kontrasztot alkotnak, ami garantáltan felhívja a figyelmet.

A sarokszekrény 82 x 199 x 82 cm-es méretei optimális tárolókapacitást biztosítanak, miközben a 16 mm-es laminált lapból készült előlap és a 22 mm-es laminált lapból készült test tartósságot és hosszú élettartamot garantálnak. A szekrény 2 ajtóval, 4 polccal és 2 ruhatartó sínrel rendelkezik, így minden ruhadarabja számára elegendő helyet biztosít.

A Drop 01 sarokszekrény fjord bükk / fehér / platina szürke színei és modern stílusa tökéletesen illeszkedik a modern és minimalista belső terekbe. Az elegáns színpaletta és a letisztult formák harmonikus összhangja egyedi hangulatot teremt otthonában.

A termék jellemzői:

  • Optimális méret A 82 x 199 x 82 cm-es méretű sarokszekrény tökéletes választás lehet, ha szeretné helytakarékosan tárolni ruháit
  • Tartós anyagok A 16 mm-es laminált lapból készült előlap és a 22 mm-es laminált lapból készült test garantálja a tartósságot és az élettartamot
  • Ruhatároló funkciók A szekrény 2 ajtóval, 4 polccal és 2 ruhatartó sínrel rendelkezik, így minden ruhadarabja számára elegendő helyet biztosít
  • Elegáns

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 82

    Szélesség: 82 cm,

  • 199

    Magasság: 199 cm,

  • 82

    Mélység: 82 cm,

Több paraméter

Színek

Kolorystyka frontu

fehér

Ajtó színek

platinaszürke

Testszínek

fjord bükk

Ajtó színek

fjord bükk

Kivitelezés

Előlap

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastag laminált lap tartós és stílusos alapanyag, amely tökéletes bútorfrontokhoz. Ha laminált lapból készült bútort választ, a funkcionalitás és az esztétikum kombinációját kapja. Ezt a lapot rendkívüli tartósság és karcállóság jellemzi. Ezenkívül a tábla felületén található laminált anyag biztosítja a könnyű ápolást és tisztítást, ami fontos a mindennapi használat során. Sokoldalúságának köszönhetően a laminált lap kiváló választás mindazok számára, akik tartós, könnyen ápolható és esztétikus előlapú bútort keresnek.

Test

laminált lap 22 mm

Kivitelezés

Szegély

ABS

Fogantyú

fa

Tartozékok

Ajtók száma

2

Polcok száma

4

Ruhatartó sín

2

Nyitott polcok száma

6

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

27 kg

Szélesség

Szélesség:

36 cm

Magasság

Magasság:

9 cm

Mélység

Mélység:

197 cm

Csomagszám 2

18 kg

Szélesség

Szélesség:

91 cm

Magasság

Magasság:

5 cm

Mélység

Mélység:

91 cm

Csomagszám 3

38 kg

Szélesség

Szélesség:

46 cm

Magasság

Magasság:

8 cm

Mélység

Mélység:

205 cm

Az ügyfelek véleménye

/jowiza-01-sarokszekreny---82-cm---fjord-bukk---feher---platina-szurke-p-16026-1085-1085.html