Termékleírás

Keresi a tökéletes komódot a modern nappalijához? Fedezze fel a Drop 07 egyajtós komódot - 92 cm - fjord bükk / fehér / platina szürke.

Ez a komód nem csak funkcionális, hanem vizuálisan is lenyűgöző. A fjord bükk, fehér és platina szürke színkombinációja modern és elegáns hatást kelt, ami minden belső térben jól mutat.

A 92 x 141 x 40 cm méretű komód laminált lapból készült, amely 22 mm vastag a testnél és 16 mm az előlapon. Ez biztosítja a tartósságot és az ellenállóképességet. A komód két fiókkal, négy polccal, hat nyitott polccal és egy ajtóval rendelkezik, amelyek sok tárolóhelyet biztosítanak.

Ez a komód tökéletesen illik a modern stílusú otthonokba. A fjord bükk és a platina szürke színkombinációja jól harmonizál a fehérrel, ami egy elegáns és letisztult megjelenést kölcsönöz a belső térnek.

A termék jellemzői:

  • Modern design A fjord bükk, fehér és platina szürke színkombináció modern és elegáns hatást kelt
  • Tartós kivitelezés A 22 mm vastag laminált lapból készült test és a 16 mm vastag előlap biztosítja a komód tartósságát és ellenállóképességét
  • Praktikus tárolás A komód két fiókkal, négy polccal, hat nyitott polccal és egy ajtóval rendelkezik, amelyek sok tárolóhelyet biztosítanak
  • Modern stílus A komód tökéletesen illik a modern stílusú otthonokba. A fjord bükk és a platina szürke színkombináció jól harmonizál a fehérrel, ami egy elegáns és letisztult megjelenést kölcsönöz a belső térnek

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 92

    Szélesség: 92 cm,

  • 141

    Magasság: 141 cm,

  • 40

    Mélység: 40 cm,

Több paraméter

Színek

Ajtó színek

fjord bükk

Ajtó színek

platinaszürke

Testszínek

fjord bükk

Kivitelezés

Előlap

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastag laminált lap tartós és stílusos alapanyag, amely tökéletes bútorfrontokhoz. Ha laminált lapból készült bútort választ, a funkcionalitás és az esztétikum kombinációját kapja. Ezt a lapot rendkívüli tartósság és karcállóság jellemzi. Ezenkívül a tábla felületén található laminált anyag biztosítja a könnyű ápolást és tisztítást, ami fontos a mindennapi használat során. Sokoldalúságának köszönhetően a laminált lap kiváló választás mindazok számára, akik tartós, könnyen ápolható és esztétikus előlapú bútort keresnek.

Test

laminált lap 22 mm

Kivitelezés

Fogantyú

fa

Szegély

ABS

Tartozékok

Ajtók száma

1

Fiókok száma

2

Nyitott polcok száma

6

Polcok száma

4

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

31 kg

Szélesség

Szélesség:

46 cm

Magasság

Magasság:

15 cm

Mélység

Mélység:

108 cm

Csomagszám 2

32 kg

Szélesség

Szélesség:

51 cm

Magasság

Magasság:

10 cm

Mélység

Mélység:

147 cm

Az ügyfelek véleménye

/jowiza-07-egyajtos-komod---92-cm---fjord-bukk---feher---platina-szurke-p-16044-1012-1012.html