Termékleírás

Keresi a tökéletes éjjeliszekrényt a modern nappalijához? Ismerje meg a Drop 13 fiókos éjjeliszekrényt - 40 cm - fjord bükk / platina szürke / fehér!

Az éjjeliszekrény elegáns platina szürke, fehér és fjord bükk színeivel minden belső térben jól mutat. A modern és egyszerű design tökéletesen illeszkedik a különböző stílusokhoz, és a szekrény színei hozzáadnak egy kis eleganciát és frissességet a nappalijához.

Az éjjeliszekrény 40 x 48 x 40 cm méretű, így tökéletesen illeszkedik bármilyen helyre. A laminált lapból készült test és előlap hosszú élettartamot és tartósságot biztosít. Az ABS szegély tovább erősíti a bútort, és a két fiók extra tárolóhelyet biztosít.

Az éjjeliszekrény fjord bükk teste és a platina szürke, fehér előlapja tökéletesen illeszkedik a modern, minimalista vagy skandináv stílusú belső terekhez. Kiválóan kombinálható más fjord bükk és platina szürke bútorokkal a harmonikus és stílusos belső tér érdekében.

A termék jellemzői:

  • Modern design A platina szürke, fehér és fjord bükk színek elegáns és friss megjelenést biztosítanak, ami tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térhez
  • Tartós anyagok A laminált lapból készült test és előlap, valamint az ABS szegély hosszú élettartamot és tartósságot biztosít
  • Praktikus méret A 40 x 48 x 40 cm méretű éjjeliszekrény tökéletesen illeszkedik bármilyen helyre, és a két fiók extra tárolóhelyet biztosít
  • Stílusos belső tér

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 40

    Szélesség: 40 cm,

  • 48

    Magasság: 48 cm,

  • 40

    Mélység: 40 cm,

Több paraméter

Színek

Ajtó színek

platinaszürke

Kolorystyka frontu

fehér

Testszínek

fjord bükk

Kivitelezés

Előlap

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastag laminált lap tartós és stílusos alapanyag, amely tökéletes bútorfrontokhoz. Ha laminált lapból készült bútort választ, a funkcionalitás és az esztétikum kombinációját kapja. Ezt a lapot rendkívüli tartósság és karcállóság jellemzi. Ezenkívül a tábla felületén található laminált anyag biztosítja a könnyű ápolást és tisztítást, ami fontos a mindennapi használat során. Sokoldalúságának köszönhetően a laminált lap kiváló választás mindazok számára, akik tartós, könnyen ápolható és esztétikus előlapú bútort keresnek.

Test

laminált lap 22 mm

Kivitelezés

Szegély

ABS

Tartozékok

Fiókok száma

2

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

17,5 kg

Szélesség

Szélesség:

46 cm

Magasság

Magasság:

15 cm

Mélység

Mélység:

61 cm

Az ügyfelek véleménye

/jowiza-13-fiokos-ejjeliszekreny---40-cm---fjord-bukk---platina-szurke---feher-p-16054-1064-1064.html