Termékleírás

Szeretne egy íróasztalt, ami nemcsak kényelmes és praktikus, de stílusos is? Ismerje meg a Drop 14 íróasztalt fiókkal, mely 119 cm széles, fjord bükk / platina szürke / fehér színkombinációban!

Az asztal dizájnja egyszerű, de mégis elegáns. A fjord bükk test, a fehér front és a platina szürke ajtó tökéletesen kiegészítik egymást, így az asztal könnyedén illeszkedik bármilyen irodai környezetbe.

Az asztal 119 cm széles, 79 cm magas és 55 cm mély, így elegendő helyet biztosít a szükséges irodai eszközöknek. A laminált lapból készült test és előlap, valamint az ABS szegély garantálják a tartósságot, míg az HDF-lap hátoldal további stabilitást biztosít. Az asztal egy ajtóval és egy fiókkal rendelkezik, ami extra tárolóhelyet kínál.

Ez az íróasztal a modern irodai környezetbe illik leginkább, de otthoni irodában is remekül mutat. A fjord bükk test színe könnyedén összehangolható más bútorokkal, míg a platina szürke ajtó és a fehér front friss és modern megjelenést kölcsönöz.

A termék jellemzői:

  • Tágas méretek A 119 x 79 x 55 cm-es méreteknek köszönhetően elegendő helyet biztosít az irodai eszközöknek
  • Laminált lapból készült test A 22 mm vastag laminált lapból készült test tartós és strapabíró, így hosszú távon is megbízható társ az irodában
  • Extra tárolóhely Az asztal egy ajtóval és egy fiókkal rendelkezik, ami extra tárolóhelyet biztosít a szükséges irodai eszközöknek
  • Billentyűzettartó polc

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 119

    Szélesség: 119 cm,

  • 79

    Magasság: 79 cm,

  • 55

    Mélység: 55 cm,

Több paraméter

Színek

Ajtó színek

platinaszürke

Kolorystyka frontu

fehér

Testszínek

fjord bükk

Kivitelezés

Előlap

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastag laminált lap tartós és stílusos alapanyag, amely tökéletes bútorfrontokhoz. Ha laminált lapból készült bútort választ, a funkcionalitás és az esztétikum kombinációját kapja. Ezt a lapot rendkívüli tartósság és karcállóság jellemzi. Ezenkívül a tábla felületén található laminált anyag biztosítja a könnyű ápolást és tisztítást, ami fontos a mindennapi használat során. Sokoldalúságának köszönhetően a laminált lap kiváló választás mindazok számára, akik tartós, könnyen ápolható és esztétikus előlapú bútort keresnek.

Test

laminált lap 22 mm

Kivitelezés

Hátoldal

HDF-lap

Szegély

ABS

Tartozékok

Ajtók száma

1

Fiókok száma

1

További jellemzők

Billentyűzettartó polc

igen

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

47 kg

Szélesség

Szélesség:

61 cm

Magasság

Magasság:

13 cm

Mélység

Mélység:

134 cm

Az ügyfelek véleménye

/jowiza-14-iroasztal-fiokkal---119-cm---fjord-bukk---platina-szurke---feher-p-16055-1377-1377.html