Termékleírás

Keresed az ideális ágyat a modern hálószobádba? Ismerd meg a Drop 17 fiókos ágyat - 90x200 - fjord bükk / fehér / platina szürke!

Ez a Drop 17 fiókos ágy tökéletes választás minden modern hálószobába. A fjord bükk, fehér és platina szürke színek harmonikus összhangja nem csak a szemet gyönyörködteti, de a szobád hangulatát is feldobja.

A 97 x 81 x 205 x 90 méretekben készült ágy laminált lappal készült, ami garantálja a tartósságot és az ellenálló képességet. A 16 mm-es laminált lap előlap és a kerekekkel ellátott lábak még nagyobb kényelmet biztosítanak. A két fiók pedig extra tárolóhelyet kínál a számodra.

A fjord bükk / fehér / platina szürke színekben pompázó ágy remekül illik a modern és minimalista stílusú hálószobákba. Az ABS szegély és a fa fogantyú további eleganciát kölcsönöz a terméknek.

A termék jellemzői:

  • Laminált lap kivitelezés Hosszú élettartam és nagy ellenálló képesség
  • Kerekekkel ellátott lábak Könnyű mozgathatóság és stabil tartás
  • Két fiók Extra tárolóhely a személyes tárgyaid számára
  • Fa fogantyú Kényelmes használat és esztétikus megjelenés

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 97

    Szélesség: 97 cm,

  • 81

    Magasság: 81 cm,

  • 205

    Mélység: 205 cm,

  • A matrac mérete: 90x200

Több paraméter

Kivitelezés

Test

laminált lap

További információk
Laminált lap - egyedi megoldás bútorai számára! Képzelje el a tartósságot, a stílust és a könnyű használatot egyben. A laminált lap egy olyan anyag, amely nemcsak eleganciát kölcsönöz, hanem kivételes tartósságot is biztosít. Bevonata megvéd a karcolásoktól, foltoktól és sérülésektől, így bútorai évekig kiváló állapotban maradnak. És ez nem minden! A laminált lap könnyen tisztítható - egy nedves ruhával eltávolíthatja a szennyeződéseket. Ráadásul a különféle minták, színek és textúrák választéka lehetővé teszi, hogy a bútorokat az Ön stílusához és enteriőrjéhez igazítsa.

Előlap

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastag laminált lap tartós és stílusos alapanyag, amely tökéletes bútorfrontokhoz. Ha laminált lapból készült bútort választ, a funkcionalitás és az esztétikum kombinációját kapja. Ezt a lapot rendkívüli tartósság és karcállóság jellemzi. Ezenkívül a tábla felületén található laminált anyag biztosítja a könnyű ápolást és tisztítást, ami fontos a mindennapi használat során. Sokoldalúságának köszönhetően a laminált lap kiváló választás mindazok számára, akik tartós, könnyen ápolható és esztétikus előlapú bútort keresnek.

Lábak típusa

kerekek

További információk
Tapasztalja meg a kényelem és a funkcionalitás új élményét egy kerekekkel ellátott bútorral. Ez az innovatív megoldás páratlan mobilitást és könnyű átrendezhetőséget biztosít Önnek, lehetővé téve, hogy szabadon, igényei szerint alakítsa ki helyiségét. Nem kell aggódnia a nehéz bútorok mozgatásának nehézségei miatt - a görgőknek köszönhetően könnyedén mozgathatja őket. Ráadásul ezek a bútorok számos helyiségbe - nappaliba, irodába vagy gyerekszobába - is tökéletesen illeszkednek. Ideális megoldás azoknak, akik értékelik a rugalmasságot és változatosságot.

Színek

Kolorystyka frontu

fehér

Ajtó színek

platinaszürke

Testszínek

fjord bükk

Kivitelezés

Szegély

ABS

Fogantyú

fa

Keret

Igen

Tartozékok

Fiókok száma

2

Matrac típusa

Nem

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

37,5 kg

Szélesség

Szélesség:

46 cm

Magasság

Magasság:

16 cm

Mélység

Mélység:

117 cm

Csomagszám 2

36 kg

Szélesség

Szélesség:

90 cm

Magasság

Magasság:

8 cm

Mélység

Mélység:

108 cm

Csomagszám 3

8 kg

Szélesség

Szélesség:

22 cm

Magasság

Magasság:

4 cm

Mélység

Mélység:

209 cm

Az ügyfelek véleménye

/jowiza-17-fiokos-agy---90x200---fjord-bukk---feher---platina-szurke-p-16058-1023-1023.html