Méretek és paraméterek

Méretek

  • 45

    Szélesség: 45 cm,

  • 90

    Magasság: 90 cm,

  • 53

    Mélység: 53 cm,

  • Az ülés magassága: 47 cm,

  • Szerelés: Önállo

Több paraméter

Színek

Lábak színe

mézes tölgy

Kivitelezés

Lábak

acél

További információk
Válassza a megbízhatóságot és a stílust egy acéllábazatú bútorral., melyek hosszú éveken át tartósságot és szilárdságot biztosítanak Önnek. Az acéllábak nemcsak rendkívül erősek, hanem eleganciát és modern megjelenést kölcsönöznek a belső térnek. Ráadásul az könnyen tisztíthatók. Stílustól és preferenciáktól függetlenül egy acéllábú bútor tökéletesen illeszkedik a berendezésbe, karaktert és eleganciát adva neki. Ha ezt a terméket választja, akkor a minőségbe, és a tartósságba fektet.

Ülőhely

szövet

További információk
Élje át a páratlan kényelmet és stílust a kiváló minőségű szövetből készült bútoron ülve. Ülőhelyeink nemcsak kényelmet biztosítanak, hanem eleganciát és karaktert is kölcsönöznek a belső térnek. A szövet anyaga puhaságot és kellemes tapintást biztosít, így a használata tiszta élvezet. Ha szövet mellett dönt, tartós megoldást választ, amely bájt kölcsönöz a berendezésének, és megfelel a kényelem és az esztétika terén támasztott elvárásainak.

Lábak típusa

egyszerű

További információk
Tapasztalja meg az eleganciát és a minimalizmust egy egyenes lábú bútorral. Ez a stílusos kialakítás nemcsak esztétikus megjelenést, hanem könnyed használatot is biztosít. Az egyenes lábú bútorok tökéletesen illeszkednek bármilyen enteriőrbe, modern és harmonikus jelleget kölcsönözve annak. Egyszerűségének köszönhetően ez a bútordarab könnyen tisztítható. Az ilyen bútor kiválasztásával a tartósságba és a sokoldalúságba fektet.

Kárpitanyag

Tulajdonságok

könnyen tisztítható anyag

Szín

krémszínű

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

18,8 kg

Szélesség

Szélesség:

81 cm

Wysokość

Wysokość:

50 cm

Mélység

Mélység:

62 cm

Csomagszám 2

10 kg

Szélesség

Szélesség:

60 cm

Wysokość

Wysokość:

50 cm

Mélység

Mélység:

55 cm

Az ügyfelek véleménye

/k214-szek---sotet-kremszinu---mezszinu-tolgyfa-p-30610-1016-1016.html