Méretek és paraméterek

Méretek

  • 184

    Szélesség: 184 cm,

  • 73/86

    Magasság: 73/86 cm,

  • 104

    Mélység: 104 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Hátoldal

poliuretán habszivacs T18

Lábak

műanyag

További információk
Fedezzen fel egy forradalmi megoldást a berendezéséhez - egy műanyag lábú bútordarabot. Nemcsak esztétikus megjelenés, hanem számos más előnye is van. Könnyű szerkezetüknek köszönhetően a bútor egyszerűen mozgatható, ami különösen hasznos takarítás vagy átrendezés esetén. Másodszor, a műanyag ellenáll a nedvességnek és a foltoknak, így a lábak könnyen tisztíthatók. Nem kell aggódnia a tartósság miatt - szilárdak, stabilak és ellenállnak a sérüléseknek.

Ülőhely

hullámrugók

További információk
A hullámrugók innovatív megoldást jelentenek a kárpitozott bútorok ülésének kitöltésére. Kivételes rugalmasság és tartósság jellemzi őket, páratlan kényelmet és remek alátámasztást biztosítva. Alkalmazkodnak a testhez, egyenletesen elosztva a súlyt és kiküszöbölve az érintkezési pontokra nehezedő nyomást. Emellett a hullámrugók kiváló szellőzést biztosítanak. A legjobb megoldást jelentik azok számára, akiknek fontos a kényelem, a tartósság és a pihenés.

Ülőhely

zsebrugók

Ülőhely

HR nagy rugalmasságú habszivacs

További információk
Fedezze fel a páratlan kényelmet és tartósságot a HR nagy rugalmasságú habszivacs ülőfelülettel ellátott társalgóbútorral. A HR nagy rugalmasságú habszivacs kiváló rugalmasságú anyag, amely rugalmasan alkalmazkodik a testhez, így ideális alátámasztást biztosít. Emellett kivételes tartósság jellemzi - nem deformálódik, és használat után visszanyerik eredeti formájukat. Ennek eredményeképpen a HR nagy rugalmasságú habszivacsból készült ülőhellyel ellátott bútor hosszú ideig tartós, puha és ruganyos lesz.

Váz

forgácslap

Váz

fa

Párnák

habszivacs keverék

Színek

Lábak színe

fekete

Kárpitanyag

Színek

Választható opció

Kinyitás

Nem

További jellemzők

Más modellek ugyanabból a kollekcióból elérhetőek

igen

Szabadon álló bútor

igen

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

Kiegészítő információk

A kínált bútor méreteiben enyhe eltérések lehetnek (± 2-3 cm).

Maximális terhelhetőség

150 kg/os

Az ügyfelek véleménye

/kanape-finezal-2-os-p-156256-1634-1634.html