Termékleírás

Keres egy tökéletes kiegészítőt modern nappalijához? Fedezze fel a Luiza DL02 - lefkas tölgy terméket!

A termék lefkas-tölgy színű, laminált lapból készült, amely nemcsak esztétikailag tetszetős, de a tartósságot és a hosszú élettartamot is biztosítja. A design egyszerű, mégis elegáns, ami bármilyen belső térbe tökéletesen illeszkedik.

Az 90 x 55 x 53 méretű Luiza DL02 - lefkas tölgy kiegészítő két ajtóval rendelkezik, amelyek könnyű hozzáférést biztosítanak a tárolóhelyhez. A műanyag lábak stabilak és tartósak, így a termék hosszú élettartamot biztosít.

A lefkas-tölgy színű kiegészítő tökéletesen illeszkedik a modern, minimalista belső terekhez. Szép kontrasztot képez a világos és sötét színű bútorokkal, így bármilyen színű környezetben jól mutat.

A termék jellemzői:

  • Tartós kivitelezés A laminált lapból készült kivitelezés hosszú élettartamot és tartósságot biztosít.
  • Kényelmes méretek Az 90 x 55 x 53 méretű kiegészítő elegendő tárolóhelyet biztosít, miközben nem foglal sok helyet a szobában.
  • Stabil lábak A műanyag lábak stabilak és tartósak, így a termék hosszú élettartamot biztosít.
  • Univerzális design A lefkas-tölgy színű kiegészítő tökéletesen illeszkedik a modern, minimalista belső terekhez.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 90

    Szélesség: 90 cm,

  • 55

    Magasság: 55 cm,

  • 53

    Mélység: 53 cm,

Több paraméter

Színek

Ajtó színek

lefkas-tölgy

Testszínek

lefkas-tölgy

Kivitelezés

Előlap

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastag laminált lap tartós és stílusos alapanyag, amely tökéletes bútorfrontokhoz. Ha laminált lapból készült bútort választ, a funkcionalitás és az esztétikum kombinációját kapja. Ezt a lapot rendkívüli tartósság és karcállóság jellemzi. Ezenkívül a tábla felületén található laminált anyag biztosítja a könnyű ápolást és tisztítást, ami fontos a mindennapi használat során. Sokoldalúságának köszönhetően a laminált lap kiváló választás mindazok számára, akik tartós, könnyen ápolható és esztétikus előlapú bútort keresnek.

Lábak

műanyag

További információk
Fedezzen fel egy forradalmi megoldást a berendezéséhez - egy műanyag lábú bútordarabot. Nemcsak esztétikus megjelenés, hanem számos más előnye is van. Könnyű szerkezetüknek köszönhetően a bútor egyszerűen mozgatható, ami különösen hasznos takarítás vagy átrendezés esetén. Másodszor, a műanyag ellenáll a nedvességnek és a foltoknak, így a lábak könnyen tisztíthatók. Nem kell aggódnia a tartósság miatt - szilárdak, stabilak és ellenállnak a sérüléseknek.

Test

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Kivitelezés

Szegély

melamin

Tartozékok

Ajtók száma

2

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

Az ügyfelek véleménye

/kiegeszito-luiza-dl02---lefkas-tolgy-p-18009-1085-1085.html