Termékleírás

Keres egy tökéletes bútort, ami minden igényét kielégíti? Ismerje meg a Luiza SO03 kiegészítőt sonoma-tölgy színben!

A Luiza SO03 kiegészítő sonoma-tölgy színben nem csak praktikus, de vizuálisan is lenyűgöző. Az elegáns sonoma-tölgy színű kivitel minden stílusú otthonban jól mutat, és a letisztult design tökéletesen illeszkedik a modern belső terekhez.

A bútor 133 x 55 x 53 cm méretű, így ideális választás lehet kisebb helyiségekbe is. A laminált lapból készült test és előlap 16 mm vastagságú, garantálva a bútor tartósságát és hosszú élettartamát. A melamin szegély és a műanyag fogantyúk tovább növelik a bútor praktikumát és ellenállóságát.

A sonoma-tölgy színű Luiza SO03 kiegészítő tökéletesen illeszkedik a modern, minimalista stílusú otthonokba. Jól kombinálható más sonoma-tölgy bútorokkal, de önmagában is impozáns látványt nyújt.

A termék jellemzői:

  • Tartósság A laminált lapból készült 16 mm vastag test és előlap hosszú élettartamot garantálnak.
  • Stílusos design A sonoma-tölgy szín és a letisztult formavilág minden otthonban jól mutat.
  • Praktikus méret A 133 x 55 x 53 cm méretű bútor kisebb helyiségekbe is tökéletesen illeszkedik.
  • Ellenálló anyagok A melamin szegély és a műanyag fogantyúk növelik a bútor ellenállóságát és tartósságát.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 133

    Szélesség: 133 cm,

  • 55

    Magasság: 55 cm,

  • 53

    Mélység: 53 cm,

Több paraméter

Színek

Testszínek

sonoma-tölgy

Kolorystyka frontu

sonoma-tölgy

Kivitelezés

Test

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Előlap

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastag laminált lap tartós és stílusos alapanyag, amely tökéletes bútorfrontokhoz. Ha laminált lapból készült bútort választ, a funkcionalitás és az esztétikum kombinációját kapja. Ezt a lapot rendkívüli tartósság és karcállóság jellemzi. Ezenkívül a tábla felületén található laminált anyag biztosítja a könnyű ápolást és tisztítást, ami fontos a mindennapi használat során. Sokoldalúságának köszönhetően a laminált lap kiváló választás mindazok számára, akik tartós, könnyen ápolható és esztétikus előlapú bútort keresnek.

Kivitelezés

Szegély

melamin

Fogantyú

műanyag

Tartozékok

Ajtók száma

3

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

Az ügyfelek véleménye

/kiegeszito-luiza-so03---tolgy-sonoma-p-18013-1085-1085.html