Méretek és paraméterek

Méretek

  • 67

    Szélesség: 67 cm,

  • 116-124

    Magasság: 116-124 cm,

  • 76

    Mélység: 76 cm,

  • Az ülés magassága: 50-58 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Hátoldal

szövet

További információk
Válassza a kivételes kényelmet és eleganciát a szövetből készült háttámlával. Bútoraink a pihenés és a stílus egyedülálló élményét nyújtják. A szövet puha, finom és kellemes tapintású, tartós és ellenáll a sérüléseknek, így hosszú évekig élvezheti a bútor gyönyörű megjelenését. Ha szövetből készült háttámlát választ, nemcsak az esztétikus megjelenés, hanem a praktikum is garantált. A színek és minták széles választéka áll rendelkezésre, így a bútort a belső térhez igazíthatja.

Lábak típusa

műanyagkerekek

Lábak típusa

forgatható talp

További információk
Fedezze fel a páratlan funkcionalitást és kényelmet egy forgó talapzatú bútorral. Egy megoldás, amely teljesen új szintre emeli a pihenés élményét. A forgathatóságának köszönhetően kényelmes mozgást biztosít a különböző irányokba. Ráadásul ez a kialakítás helyet takarít meg, tökéletesen működik a különböző méretű helyiségekben. A forgó bútor emellett egyedi karaktert és modernitást kölcsönöz a berendezésének.

Ülőhely

szövet

További információk
Élje át a páratlan kényelmet és stílust a kiváló minőségű szövetből készült bútoron ülve. Ülőhelyeink nemcsak kényelmet biztosítanak, hanem eleganciát és karaktert is kölcsönöznek a belső térnek. A szövet anyaga puhaságot és kellemes tapintást biztosít, így a használata tiszta élvezet. Ha szövet mellett dönt, tartós megoldást választ, amely bájt kölcsönöz a berendezésének, és megfelel a kényelem és az esztétika terén támasztott elvárásainak.

Kárpitanyag

Csoport

bársony

Szín

sötét hamuszürke

Kivitelezés

TILT-mechanizmus

További információk
A mechanizmus lehetővé teszi az ülés függőleges helyzetben történő rögzítését. A reteszelés feloldásával a háttámla kényelmesen hátradönthető, igény szerint.

További jellemzők

Karfák

igen

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

Kiegészítő információk

Maximális terhelhetőség

120 kg

A termék csomagolása

Csomagszám 1

19 kg

Szélesség

Szélesség:

85 cm

Wysokość

Wysokość:

38 cm

Mélység

Mélység:

65 cm

Az ügyfelek véleménye

/king-2-karpitozott-irodaiszek---hamuszurke-szovet-p-149433-1377-1377.html