Termékleírás

Keres egy tökéletes komódot, amely modern nappalijába illik? Ismerje meg a Kaja - Lefkas Tölgy komódot.

A Kaja komód lefkas tölgy színével és letisztult, modern designjával tökéletes választás minden otthonba. A természetes fa hatású kivitel és az üveg előlap elegáns, mégis meleg hangulatot teremt, amely minden belső térben jól mutat.

A komód 140x80x40 cm-es méreteivel ideális választás lehet nappalijába vagy hálószobájába. A 3 ajtós és 1 fiókos kialakításnak köszönhetően rengeteg tárolóhelyet kínál, ahol minden holmiját rendben tarthatja. A laminált lapból készült test ellenálló és tartós, míg a melamin szegély tovább növeli a bútor élettartamát.

A Kaja komód lefkas tölgy színével tökéletesen illik a természetes anyagokból készült bútorokhoz és kiegészítőkhöz. Modern, minimalista stílusú otthonokba ajánljuk, de jól mutat rusztikus vagy skandináv stílusú enteriőrben is.

A termék jellemzői:

  • Modern design A letisztult vonalak és a természetes fa hatású kivitel modern és meleg hangulatot teremt otthonában.
  • Tágas tárolóhely A 3 ajtós és 1 fiókos kialakítás rengeteg tárolóhelyet kínál, így minden holmija rendben lesz.
  • Tartós anyagok A laminált lapból készült test és a melamin szegély ellenálló és hosszú élettartamot biztosít.
  • Univerzális stílus A lefkas tölgy színű komód tökéletesen illik a modern, minimalista otthonokba, de jól mutat rusztikus vagy skandináv stílusú enteriőrben is.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 140

    Szélesség: 140 cm,

  • 80

    Magasság: 80 cm,

  • 40

    Mélység: 40 cm,

Több paraméter

Színek

Testszínek

lefkas-tölgy

Ajtó színek

lefkas-tölgy

Kivitelezés

Test

laminált lap 15 mm

További információk
A 15 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Előlap

üveg

További információk
Tapasztalja meg az üveg, mint az előlap alapanyagának páratlan eleganciáját és funkcionalitását. Az üvegfrontok a modern design és a magas minőség szinonimái. Az üveg nemcsak rendkívül esztétikus, hanem tartós és könnyen tisztítható is. Sima felületének köszönhetően ellenáll a foltoknak vagy karcolásoknak. Ideális megoldás azok számára, akik értékelik az egyszerűséget és a szépséget. Az üveg optikailag megnöveli a teret, könnyedséget kölcsönöz a helyiségnek. Háttérvilágítással is használható, egyedi vizuális hatást keltve.

Fejtámla

laminált lap 15 mm

Kivitelezés

Szegély

melamin

Fogantyú

műanyag

Tartozékok

Polcok száma

3

Ajtók száma

3

Fiókok száma

1

Világítás

Kiegészítő opcióként

LED

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

Az ügyfelek véleménye

/komod-kaja---tolgy-lefkas-p-42276-1012-1012.html