Termékleírás

Keresed a tökéletes komódot a modern nappalidba? Fedezd fel a KK7 Kora komódot Samoa King színben!

A szemet gyönyörködtető samoa king színű kivitel, a letisztult vonalak és a stílusos design teszi ezt a komódot az otthonod díszévé. A laminált lapból készült test és előlap nem csak tartós, de könnyen tisztítható is, így a komód hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét.

A komód 158 x 136 x 46 cm-es méreteivel és 4 fiókjával, 4 polcával, 2 ajtajával és 1 billenő ajtajával rengeteg tárolóhelyet kínál. A laminált lapból készült polcok és a fém fogantyúk nem csak strapabíróak, de elegáns megjelenést is kölcsönöznek a bútornak.

A KK7 Kora komód Samoa King színben tökéletesen illik a modern és minimalista stílusú otthonokba. Kiválóan kombinálható más samoa king színű bútorokkal, de önmagában is képes meghatározni a helyiség hangulatát.

A termék jellemzői:

  • Stílusos design A letisztult vonalak és a samoa king színű kivitel modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a komódnak
  • Praktikus tárolóhely A komód 4 fiókja, 4 polca, 2 ajtaja és 1 billenő ajtaja rengeteg tárolóhelyet kínál, így minden holmidnak jut hely
  • Tartós kivitelezés A laminált lapból készült test, előlap és polcok, valamint a fém fogantyúk garantálják a bútor hosszú élettartamát
  • Univerzális stílus A komód tökéletesen illik a modern és minimalista stílusú otthonokba, de önmagában is képes meghatározni a helyiség hangulatát

Letölthető fájlok:

Méretek és paraméterek

Méretek

  • Szélesség: 158 cm,

  • Magasság: 136 cm,

  • Mélység: 46 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Test

laminált lap

További információk
Laminált lap - egyedi megoldás bútorai számára! Képzelje el a tartósságot, a stílust és a könnyű használatot egyben. A laminált lap egy olyan anyag, amely nemcsak eleganciát kölcsönöz, hanem kivételes tartósságot is biztosít. Bevonata megvéd a karcolásoktól, foltoktól és sérülésektől, így bútorai évekig kiváló állapotban maradnak. És ez nem minden! A laminált lap könnyen tisztítható - egy nedves ruhával eltávolíthatja a szennyeződéseket. Ráadásul a különféle minták, színek és textúrák választéka lehetővé teszi, hogy a bútorokat az Ön stílusához és enteriőrjéhez igazítsa.

Előlap

laminált lap

További információk
A laminált lap sokoldalú alapanyag, amely nagyszerű megjelenést és tartósságot kölcsönöz a bútoroknak. A laminálási technológia alkalmazásával ez az egyedülálló lap ötvözi az esztétikát és a funkcionalitást. Sima felülete könnyen karbantartható, és ellenáll a karcolásoknak és foltoknak. Így a bútor előlapja még évekig remekül fog kinézni. Emellett minták, színek és textúrák széles választékát kínálja, lehetővé téve, hogy bútorát az Ön egyéni stílusához igazítsa.

Színek

Testszínek

samoa king

Ajtó színek

samoa king

Lábak színe

samoa king

Felsőlap színe

samoa king

Kivitelezés

Polcok

laminált lap

Fogantyú

fém

Tartozékok

Ajtók száma

2

Fiókok száma

4

Polcok száma

4

Billenő ajtók száma

1

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

Kiegészítő információk

2 év garancia

A termék csomagolása

Csomagszám 1

Súly:

34 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

45 cm x 11 cm x 127 cm

Csomagszám 2

Súly:

11 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

45 cm x 7 cm x 73 cm

Csomagszám 3

Súly:

32 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

49 cm x 20 cm x 161 cm

Csomagszám 4

Súly:

8 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

42 cm x 7 cm x 119 cm

Az ügyfelek véleménye

/komod-kora-kk7---samoa-king-p-17200-1012-1012.html