Termékleírás

Keres egy tökéletes kanapét, amely új dimenziót ad otthona nappalijának? Ismerje meg a Limpik - BARNA / plecionka / Barrel 21 kanapét alvó funkcióval!

Az elegáns barna szín és a finom plecionka anyag kombinációja azonnal felhívja a figyelmet. A modern dizájn, a kifinomult vonalak és a Barrel 21 kárpitanyag teszi ezt a darabot tökéletes választássá minden otthonba.

A kanapé méretei (227 x 88 x 97) és a tágas alvófelület (201 x 146) biztosítják a kényelmet és a funkcionalitást. A HR nagy rugalmasságú habszivacs és a hullámrugók garantálják a tartósságot és a kényelmet. A habszivacs keverék és a szilikon hab párnák pedig extra kényelmet biztosítanak. Ráadásul a kanapéban található ágyneműtartóval mindig kéznél lesznek a szükséges dolgok.

Ez a kanapé tökéletes választás minden modern vagy hagyományos belső térbe. A barna színű kárpitanyaga harmonikusan illeszkedik a legtöbb színkombinációhoz, így könnyen beilleszthető a meglévő berendezésbe.

A termék jellemzői:

  • Tágas alvófelület A 201 x 146 cm-es alvófelület kényelmes pihenést biztosít, így a kanapé nem csak ülőbútor, de kényelmes ágy is lehet.
  • HR nagy rugalmasságú habszivacs A habszivacs és a hullámrugók kombinációja hosszú élettartamot és kényelmet garantál.
  • Ágyneműtartó A beépített ágyneműtartóval mindig kéznél lesznek a szükséges dolgok, így a kanapé még praktikusabb.
  • Barrel 21 kárpitanyag A minőségi kárpitanyag elegáns megjelenést kölcsönöz a bútornak.

Szövetspecifikációk Barrel 21

Barrel 21

Grammatika:

270g/m² (+/- 5%)

További információk
A 270 g/m² súlyú szövet tökéletes egyensúlyt biztosít a tartósság és a puhaság között, így biztosítva, hogy bútorai hosszú éveken át elegánsak és kényelmesek maradjanak.Egy ilyen specifikációjú szövet biztosítja bútorai hosszú élettartamát és stílusát.

Kopásállóság:

átlagosan (>45 000 ciklus)

További információk
A több mint 45 000 Martindale-ciklust kibíró szövet biztosítja, hogy a kárpitozott bútorok hosszú éveken át kitartsanak, még nagy igénybevétel mellett is. Ideális választás bármilyen belső térbe.

Összetétel:

100% poliészter

Szövet típusa:

fonat

Ellenállás a nemezeléssel és a pillinggel szemben:

5

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 227

    Szélesség: 227 cm,

  • 88

    Magasság: 88 cm,

  • 97

    Mélység: 97 cm,

  • 201 x 146

    Alvóhely: 201 x 146 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Ülőhely

HR nagy rugalmasságú habszivacs

További információk
Fedezze fel a páratlan kényelmet és tartósságot a HR nagy rugalmasságú habszivacs ülőfelülettel ellátott társalgóbútorral. A HR nagy rugalmasságú habszivacs kiváló rugalmasságú anyag, amely rugalmasan alkalmazkodik a testhez, így ideális alátámasztást biztosít. Emellett kivételes tartósság jellemzi - nem deformálódik, és használat után visszanyerik eredeti formájukat. Ennek eredményeképpen a HR nagy rugalmasságú habszivacsból készült ülőhellyel ellátott bútor hosszú ideig tartós, puha és ruganyos lesz.

Ülőhely

hullámrugók

További információk
A hullámrugók innovatív megoldást jelentenek a kárpitozott bútorok ülésének kitöltésére. Kivételes rugalmasság és tartósság jellemzi őket, páratlan kényelmet és remek alátámasztást biztosítva. Alkalmazkodnak a testhez, egyenletesen elosztva a súlyt és kiküszöbölve az érintkezési pontokra nehezedő nyomást. Emellett a hullámrugók kiváló szellőzést biztosítanak. A legjobb megoldást jelentik azok számára, akiknek fontos a kényelem, a tartósság és a pihenés.

Hátoldal

HR nagy rugalmasságú habszivacs

További információk
A társalgóbútor ülőlapjának HR nagy rugalmasságú habszivacsból kialakítása kiváló választás azok számára, akiknek fontos a kényelem és a tartósság. Ez az innovatív hab optimális alátámasztást biztosít a gerincnek, és alkalmazkodik a testhez, így maximális kényelmet biztosít hosszú ideig tartó ülés közben. Ezenkívül ezt a szivacsot kiváló deformációállóság és tartósság jellemzi, ami garantálja, hogy a HR-ülőhellyel ellátott szabadidős bútor hosszú éveken át használható legyen. Az ilyen üléssel ellátott bútor választásával a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy olyan kiváló minőségű termékbe fektetnek be, amely hosszú éveken át páratlan kényelmet és elégedettséget biztosít.

Párnák

habszivacs keverék

Párnák

szilikon hab

Kárpitanyag

Szín

barna

Típus

Barrel 21

Kinyitás

Igen

DL

Ágyneműtartó

Igen

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

elemek összeszerelt rögzítőkkel

További információk
A különálló elemek rendelkeznek rögzítőkkel, amelyek közvetlenül egymásba helyezhetők.

Az ügyfelek véleménye

/limpik-kihuzhato-kanapek---barna-barrel-21-szovet-p-157406-1634-1634.html