Termékleírás

Szeretne egy tökéletes íróasztalt, ami minden igényét kielégíti? Ismerje meg a Luca 10 íróasztalt komóddal - eukaliptusz / balti tölgy!

Ez az íróasztal egyszerre vonzó és praktikus. Az elegáns eukaliptusz és balti tölgy színkombinációja garantálja, hogy az asztal minden környezetben jól mutat. Az asztal modern dizájnja minden irodában vagy otthoni munkahelyen megállja a helyét.

A Luca 10 íróasztal komóddal nem csak szép, de funkcionális is. A 140 x 74 x 120 cm méretű asztal elegendő helyet biztosít a munkához, míg a komód további tárolóhelyet kínál. A bútor laminált lapból készült, ami tartós és könnyen tisztítható. A fém lábak stabilitást biztosítanak, míg a görgős sínekkel ellátott fiókok könnyű hozzáférést tesznek lehetővé a szükséges dokumentumokhoz és eszközökhöz.

Ez az íróasztal tökéletes választás minden olyan helyiségbe, ahol fontos a funkcionalitás és az esztétika. Az eukaliptusz és balti tölgy színkombinációja jól illik mind a modern, mind a hagyományos stílusú enteriőrökhöz.

A termék jellemzői:

  • Tartós kivitelezés A laminált lapból készült asztal és komód hosszú élettartamot biztosít.
  • Funkcionális dizájn Az asztal és a komód méretei ideálisak a kényelmes munkavégzéshez és a szükséges eszközök tárolásához.
  • Stabil szerkezet A fém lábak biztosítják a bútor stabilitását, így Ön zavartalanul dolgozhat.
  • Könnyű hozzáférés A görgős sínekkel ellátott fiókok lehetővé teszik a gyors és egyszerű használatot.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 140 - 228

    Szélesség: 140 - 228 cm,

  • 74 - 52

    Magasság: 74 - 52 cm,

  • 120 - 63

    Mélység: 120 - 63 cm,

Több paraméter

Színek

Ajtók színei

eukaliptus

Testszínek

eukaliptus

Ajtók színei

baltic dune tölgy

Kivitelezés

Előlap

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastag laminált lap tartós és stílusos alapanyag, amely tökéletes bútorfrontokhoz. Ha laminált lapból készült bútort választ, a funkcionalitás és az esztétikum kombinációját kapja. Ezt a lapot rendkívüli tartósság és karcállóság jellemzi. Ezenkívül a tábla felületén található laminált anyag biztosítja a könnyű ápolást és tisztítást, ami fontos a mindennapi használat során. Sokoldalúságának köszönhetően a laminált lap kiváló választás mindazok számára, akik tartós, könnyen ápolható és esztétikus előlapú bútort keresnek.

Test

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Lábak

fém

További információk
Válassza a fémlábazatú bútorok megbízhatóságát és modern kialakítását. Ezek a masszív és stílusos lábak egyedi hangulatot kölcsönöznek a berendezésnek. Stabilitást és tartósságot garantálnak, így hosszú évekig élvezheti használatát. A fémlábak emellett könnyen tisztíthatók - egyszerűen törölje le őket egy nedves ruhával. Minimalista kialakításuk tökéletesen illeszkedik a különböző lakberendezési stílusokhoz, a moderntől az ipari stílusig.

Kivitelezés

Fiókvezetők

görgős sínek

Hátoldal

HDF-lap

Tartozékok

Ajtók száma

3

Fiókok száma

2

Összeszerelés

Jobb/bal oldal

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

Kiegészítő információk

Az asztal méretei

125/74/63 cm (szélesség/magasság/mélység)

A komód méretei

120/52/42 cm (szélesség/magasság/mélység)

Az ügyfelek véleménye

/luca-10-iroasztal-komoddal---eukaliptusz---balti-tolgy-p-161790-1377-1377.html