Termékleírás

Keres egy tökéletes szekrényt, amely minden igényt kielégít? Ismerje meg a Luiza 3D háromajtós szekrényt - 133 cm - sonoma tölgy!

Ez a sonoma tölgy színű szekrény nem csak funkcionális, de vizuálisan is lenyűgöző. A laminált lapból készült, melamin szegéllyel ellátott front és a műanyag fogantyúk ötvözik a modern dizájnt a hagyományos fa textúrával, amely minden otthonban jól mutat.

A szekrény 133 cm széles, 190 cm magas és 53 cm mély, így rengeteg helyet biztosít a ruháknak. Az 5 polc és a ruhatartó sín lehetővé teszi a ruhák szervezett tárolását. A három ajtó pedig könnyű hozzáférést biztosít minden tárolt tárgyhoz.

Ez a szekrény tökéletesen illik a sonoma tölgy bútorokkal berendezett otthonokba. Az elegáns, természetes fa színű kivitelének köszönhetően könnyen beilleszthető a legtöbb belső térbe.

A termék jellemzői:

  • Tágas tárolóhely 133 cm széles, 190 cm magas és 53 cm mély méretével a szekrény rengeteg helyet biztosít a ruháknak.
  • 5 polc és ruhatartó sín Lehetővé teszi a ruhák szervezett tárolását, így mindig könnyen megtalálható a keresett darab.
  • Három ajtó Könnyű hozzáférést biztosít minden tárolt tárgyhoz, így nem kell minden alkalommal az egész szekrényt átkutatni.
  • Sonoma tölgy színű kivitel Elegáns és természetes megjelenés, amely könnyen beilleszthető a legtöbb belső térbe.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 133

    Szélesség: 133 cm,

  • 190

    Magasság: 190 cm,

  • 53

    Mélység: 53 cm,

Több paraméter

Színek

Testszínek

sonoma-tölgy

Kolorystyka frontu

sonoma-tölgy

Kivitelezés

Test

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Előlap

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastag laminált lap tartós és stílusos alapanyag, amely tökéletes bútorfrontokhoz. Ha laminált lapból készült bútort választ, a funkcionalitás és az esztétikum kombinációját kapja. Ezt a lapot rendkívüli tartósság és karcállóság jellemzi. Ezenkívül a tábla felületén található laminált anyag biztosítja a könnyű ápolást és tisztítást, ami fontos a mindennapi használat során. Sokoldalúságának köszönhetően a laminált lap kiváló választás mindazok számára, akik tartós, könnyen ápolható és esztétikus előlapú bútort keresnek.

Kivitelezés

Szegély

melamin

Fogantyú

műanyag

Tartozékok

Ajtók száma

3

Polcok száma

5

Ruhatartó sín

1

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

Az ügyfelek véleménye

/luiza-3d-haromajtos-szekreny---133-cm---sonoma-tolgy-p-16829-1085-1085.html