Termékleírás

Szeretne egy modern, praktikus szekrényt, ami tökéletesen illik a Loft P függőleges összecsukható ágyhoz? Ismerje meg a Modern Loft P szekrényt - fekete / lancelot-tölgy.

Ez a szekrény nem csak funkcionális, hanem esztétikai szempontból is lenyűgöző. A matt fekete test és a lancelot-tölgy front kombinációja modern és elegáns megjelenést kölcsönöz, amely minden belső térben jól mutat.

A szekrény 60 x 224 x 50 cm méretű, így rengeteg helyet kínál a ruháknak és egyéb tárgyaknak. A laminált lapból készült 18 mm-es előlap és a 25 mm-es test garantálja a tartósságot és az ellenállóképességet. Az ABS szegélyek, a laminált polcok és a HDF hátoldal tovább erősítik a szekrény szerkezetét. Az ajtók push-to-open nyitási rendszerrel rendelkeznek, ami egyszerű és kényelmes használatot tesz lehetővé.

A Modern Loft P szekrény függőleges összecsukható ággyal kombinálva tökéletesen illik a modern, loft stílusú belső terekbe. De a fekete és lancelot-tölgy színkombinációja miatt más stílusú szobákban is jól mutat.

A termék jellemzői:

  • Méretek → 60 x 224 x 50 cm-es méretének köszönhetően rengeteg helyet kínál a ruháknak és egyéb tárgyaknak.
  • Minőségi anyagok → A laminált lapból készült 18 mm-es előlap és a 25 mm-es test garantálja a tartósságot és az ellenállóképességet.
  • Push-to-open rendszer → Az ajtók push-to-open nyitási rendszerrel rendelkeznek, ami egyszerű és kényelmes használatot tesz lehetővé.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • Szélesség: 60 cm,

  • Magasság: 224 cm,

  • Mélység: 50,5 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Előlap

laminált lap 18 mm

További információk
A 18 mm vastag laminált lap tartós és stílusos alapanyag, amely tökéletes bútorfrontokhoz. Ha laminált lapból készült bútort választ, a funkcionalitás és az esztétikum kombinációját kapja. Ezt a lapot rendkívüli tartósság és karcállóság jellemzi. Ezenkívül a tábla felületén található laminált anyag biztosítja a könnyű ápolást és tisztítást, ami fontos a mindennapi használat során. Sokoldalúságának köszönhetően a laminált lap kiváló választás mindazok számára, akik tartós, könnyen ápolható és esztétikus előlapú bútort keresnek.

Test

laminált lap 25 mm

Színek

Testszínek

fekete

Testszínek

matt

Kolorystyka frontu

lancelot-tölgy

Ajtó színek

matt

Kivitelezés

Szegély

ABS

Polcok

laminált lap

Hátoldal

HDF-lap

Nyitási rendszer

push-to-open

Tartozékok

Polcok száma

5

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

Az ügyfelek véleménye

/modern-loft-p-szekreny-fuggoleges-osszecsukhato-agyhoz---fekete---lancelot-tolgy-p-51779-1085-1085.html