Termékleírás

Szükséged van egy tökéletes TV szekrényre a modern nappalidba? Ismerd meg a Marine 03 komódot, két ajtóval és három fiókkal - Blankyt sötét / sárga.

A Marine 03 komód elegáns, sötétkék színével és arany lábaival nem csak a nappalidat, de az irodádat, a hálószobádat vagy az étkeződet is feldobja. A modern design és a kiváló minőségű laminált lapból készült test garantálja, hogy ez a bútor hosszú ideig dísze lesz otthonodnak.

A komód méretei (160 x 85 x 40 x 18) tökéletesen illeszkednek bármilyen helyiségbe, legyen az nappali, hálószoba vagy iroda. A két ajtó és a három fiók elegendő tárolóhelyet biztosítanak mindennapi használati tárgyaidnak. A golyóscsapágyas sínekkel ellátott fiókok könnyen és csendesen nyithatók és zárhatók.

A Marine 03 komód sötétkék színe és arany lábai tökéletesen illeszkednek a modern, minimalista stílusú otthonokba. De a klasszikus enteriőrbe is jól beilleszkedik, hiszen a sötétkék szín és az arany lábak elegáns kontrasztot alkotnak.

A termék jellemzői:

  • Modern design A Marine 03 komód modern designja és elegáns színei (sötétkék / arany) tökéletesen illeszkednek bármilyen otthonba, legyen az modern vagy klasszikus stílusú
  • Tágas tárolóhely A két ajtó és a három fiók elegendő helyet biztosítanak a mindennapi tárgyaidnak, így a rend fenntartása könnyedén megvalósítható
  • Kiváló minőség A komód laminált lapból készült testével és fém lábaival garantálja a hosszú élettartamot és a stabilitást
  • Könnyű használat A

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 160

    Szélesség: 160 cm,

  • 85

    Magasság: 85 cm,

  • 40

    Mélység: 40 cm,

  • 18

    A lábak hossza: 18 cm,

Több paraméter

Színek

Testszínek

sötétkék

Ajtó színek

sötétkék

A lábak színe

arany

Kivitelezés

Test

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Előlap

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastag laminált lap tartós és stílusos alapanyag, amely tökéletes bútorfrontokhoz. Ha laminált lapból készült bútort választ, a funkcionalitás és az esztétikum kombinációját kapja. Ezt a lapot rendkívüli tartósság és karcállóság jellemzi. Ezenkívül a tábla felületén található laminált anyag biztosítja a könnyű ápolást és tisztítást, ami fontos a mindennapi használat során. Sokoldalúságának köszönhetően a laminált lap kiváló választás mindazok számára, akik tartós, könnyen ápolható és esztétikus előlapú bútort keresnek.

Lábak

fém

További információk
Válassza a fémlábazatú bútorok megbízhatóságát és modern kialakítását. Ezek a masszív és stílusos lábak egyedi hangulatot kölcsönöznek a berendezésnek. Stabilitást és tartósságot garantálnak, így hosszú évekig élvezheti használatát. A fémlábak emellett könnyen tisztíthatók - egyszerűen törölje le őket egy nedves ruhával. Minimalista kialakításuk tökéletesen illeszkedik a különböző lakberendezési stílusokhoz, a moderntől az ipari stílusig.

Kivitelezés

Fiókvezetők

golyóscsapágyak, teljes kihúzással

Ajtók záródása

lágy záródás

Fogantyú

fém

Kivetőpántok

GTV

Tartozékok

Ajtók száma

2

Fiókok száma

3

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

23 kg

Szélesség

Szélesség:

46 cm

Magasság

Magasság:

12 cm

Mélység

Mélység:

98 cm

Csomagszám 2

29 kg

Szélesség

Szélesség:

48 cm

Magasság

Magasság:

8 cm

Mélység

Mélység:

172 cm

Az ügyfelek véleménye

/naemo-03-komod--ket-ajtoval-es-harom-fiokkal---blankyt-sotet---sarga-p-152897-1012-1012.html