Méretek és paraméterek

Méretek

  • Szélesség: 245 cm,

  • Magasság: 83 cm,

  • Mélység: 180 cm,

  • Alvóhely: 242 x 168 cm,

  • Az ülés magassága: 40 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Váz

fa

Váz

forgácslap

Ülőhely

T25 poliuretán habszivacs

További információk
Fedezze fel a kiváló kényelmet és tartósságot a T25 poliuretán habszivacs üléssel ellátott társalgóbútorral. Különleges szerkezetének köszönhetően a T25 poliuretán habszivacs tökéletesen alkalmazkodik az Ön testének alakjához, optimális alátámasztást és megfelelő puhaságot biztosít. Emellett tartós és ellenáll a deformációnak, hogy a bútor hosszú évekig szolgálja Önt. Ha T25 poliuretán habszivacs ülőkével ellátott társalgóbútort választ a minőségbe és hosszú távú kényelembe fektet. Jöjjön és tapasztalja meg a tökéletes kényelmet, amire vágyik és amit megérdemel. Az Ön elégedettsége a legfontosabb számunkra.

Ülőhely

hullámrugók

További információk
A hullámrugók innovatív megoldást jelentenek a kárpitozott bútorok ülésének kitöltésére. Kivételes rugalmasság és tartósság jellemzi őket, páratlan kényelmet és remek alátámasztást biztosítva. Alkalmazkodnak a testhez, egyenletesen elosztva a súlyt és kiküszöbölve az érintkezési pontokra nehezedő nyomást. Emellett a hullámrugók kiváló szellőzést biztosítanak. A legjobb megoldást jelentik azok számára, akiknek fontos a kényelem, a tartósság és a pihenés.

Lábak

műanyag

További információk
Fedezzen fel egy forradalmi megoldást a berendezéséhez - egy műanyag lábú bútordarabot. Nemcsak esztétikus megjelenés, hanem számos más előnye is van. Könnyű szerkezetüknek köszönhetően a bútor egyszerűen mozgatható, ami különösen hasznos takarítás vagy átrendezés esetén. Másodszor, a műanyag ellenáll a nedvességnek és a foltoknak, így a lábak könnyen tisztíthatók. Nem kell aggódnia a tartósság miatt - szilárdak, stabilak és ellenállnak a sérüléseknek.

Párnák

habszivacs keverék

Sarok típusa

L

bal

Kárpitanyag

Tulajdonságok

vízlepergető anyag

Csoport

velúr

Szín

zöld

Típus

Matt Velvet 38

Kinyitás

Igen

DL

Ágyneműtartó

Igen

egy rekesz

További jellemzők

Párnák típusa

levehető

Párnák száma

5

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

Kiegészítő információk

A kínált bútor méreteiben enyhe eltérések lehetnek (± 2-3 cm).

Az ügyfelek véleménye

/alyssia-bal-oldali-kanapeagy---zold-velur-matt-velvet-38-p-162829-1634-1634.html