Termékleírás

Keres egy tökéletes tolóajtós gardróbszekrényt a modern nappalijához? Ismerje meg a Porto 2 203-as, tükörrel ellátott, grafitszürke szekrényt.

Az elegáns, modern grafitszürke szín és a tükör előlap megjelenése azonnal felhívja a figyelmet. Az egyszerű, de stílusos design tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe, és azonnal észrevehetővé teszi.

A szekrény 203 x 215 x 61 cm-es méretei, a 16 mm-es laminált laptest és előlap, valamint a tükör előlap biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A szekrényben található 2 ruhatartó sín és 6 polc, valamint további 10 nyitott polc biztosítja a rendszerezett tárolást.

Az egyszerű, modern design tökéletesen illeszkedik a modern, minimalista vagy ipari stílusú belső terekbe. A grafitszürke szín elegáns és sokoldalú, jól kombinálható más színekkel és anyagokkal.

A termék jellemzői:

  • Modern design A grafitszürke szín és a tükör előlap modern és elegáns megjelenést biztosít, ami tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe
  • Tartósság A 16 mm-es laminált laptest és előlap garantálja a szekrény hosszú élettartamát
  • Praktikus tárolás A szekrényben található 2 ruhatartó sín, 6 polc és további 10 nyitott polc segít a ruhák és egyéb tárgyak rendezett tárolásában
  • Könnyű összeszerelés A szekrény összeszerelése egyszerű, minden szükséges alkatrész és utasítás a csomagban található

Méretek és paraméterek

Méretek

  • Szélesség: 203 cm,

  • Magasság: 215 cm,

  • Mélység: 61 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Előlap

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastag laminált lap tartós és stílusos alapanyag, amely tökéletes bútorfrontokhoz. Ha laminált lapból készült bútort választ, a funkcionalitás és az esztétikum kombinációját kapja. Ezt a lapot rendkívüli tartósság és karcállóság jellemzi. Ezenkívül a tábla felületén található laminált anyag biztosítja a könnyű ápolást és tisztítást, ami fontos a mindennapi használat során. Sokoldalúságának köszönhetően a laminált lap kiváló választás mindazok számára, akik tartós, könnyen ápolható és esztétikus előlapú bútort keresnek.

Előlap

tükör

További információk
Tapasztalja meg a tükörlapok által kínált egyedülálló eleganciát és funkcionalitást. Nemcsak dekoratív elem, hanem praktikus megoldás is a berendezés számára. Legfőbb előnye a tér optikai megnövelése, ami a tágasság érzetét kelti. Ideális megoldás a kisebb alapterületű helyiségekben, ahol minden centiméter számít. A tükörnek, mint a bútorfront alapanyagának számos előnye van. Először is, egyedi jelleget és fényűző megjelenést kölcsönöz a bútornak. Másodszor, a tükör könnyen tisztítható és karbantartható. Ezenkívül a tükör optikailag megvilágítja a helyiséget, és kifinomultságot kölcsönöz annak.

Test

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Színek

Kolorystyka frontu

grafitszürke

Kivitelezés

Fogantyú

műanyag

Nyitási rendszer

sínek

Tartozékok

Nyitott polcok száma

10

Polcok száma

6

Ruhatartó sín

2

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

Súly:

55,3 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

61 cm x 7 cm x 210 cm

Csomagszám 2

Súly:

52,4 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

59 cm x 7 cm x 217 cm

Csomagszám 3

Súly:

35,2 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

102 cm x 5 cm x 206 cm

Csomagszám 4

Súly:

35,3 kg

Csomag mérete (Szélesség. x Magasság. x Vastagság.):

102 cm x 5 cm x 206 cm

Az ügyfelek véleménye

/porto-2-203-toloajtos-gardrobszekreny--tukorrel---grafitszurke-p-28461-1085-1085.html